Q0921. Bij je eigen gevoel blijven…

Onbekend

Hoe kom ik er achter wat mijn gevoel is en dat van TZ? En hoe weten jullie dat hij/zij aan je denkt of aan je trekt? Ik voel op dit moment zoveel dat ik er even niks meer van snap, weet niet wat van hem is en wat van mij. Dan weer vol energie en dan weer het tegenovergestelde, of ineens zo verdrietig als je net nog zo blij was. Waar ligt dit aan?

Antwoord 1
Voel je hart, daar is het contact sterk. In het begin zullen gevoelens vaak overweldigend zijn. Omdat je het pakket van de ander er opeens bij krijgt. Dat wordt wel minder naarmate je ermee om leert gaan. Er zijn soms gevoelens bij die ik herken als niet van mij, voor de tz periode. Als ik me bewust afvraag of ze van mij zijn, helpt dat… denk ik te weten dat ze van tz zijn dan zeg/doe ik iets bemoedigends tegen tz daarover. En als het dan over gaat, weet ik het. Ik kom er steeds meer achter dat je vanaf de fysieke ontmoeting (dat je elkaar echt ziet, spreekt) heel veel zal blijven delen. Dat dat onvermijdelijk is. Je bent nooit meer alleen, en zal aan dat idee moeten wennen. Dat je geen privacy meer hebt. (Arundash)