Q0912. Plotseling dromen

Onbekend

Sinds ik het verteld heb dat we tz zijn krijg ik plotselinge dromen over mijn tz. We hebben geen contact en zien elkaar nooit. De afgelopen 2 weken voelde het voor het eerst dat er helemaal geen zielen contact meer was. Terwijl de weken na het vertellen er nog wel was. Ik heb nu 2 dromen kort op elkaar gehad over mijn tz. De eerste droom was ik in een druk gezelschap. Ik voelde dat ik geobserveerd werd maar als ik haar kant op keek draaide ze snel haar hoofd weg. Dit ging een tijdje door en zei “ik ga”. Ze vertrok en ik werd wakker. Mijn 2e droom was het tegenovergestelde. We zaten tegenover elkaar en keken elkaar diep in de ogen. Allebei in tranen en onze emoties voelden we allebei heel sterk.. We streelden elkaars gezicht om de tranen weg te vegen en gaven elkaar een intense zoen. We hebben geen woord gesproken maar onze zielen vertelden elkaar veel in ons gevoel. Ze zei “kom”. Op dat moment kwamen er overal mensen vandaan en leek alsof ik geblokt/opgehouden werd door gasten. Ik zag haar weg rennen en ze verdween uit mijn gezichtsveld en werd 2.11 uur in de nacht wakker. Het voelde intenser/echter als een gewone droom. Nu hoorde ik vandaag van een maatje dat een dierbare uit haar omgeving diezelfde nacht is overleden. Wat zou dit kunnen betekenen? En is het herkenbaar dat je plotseling dromen/contact kan hebben met je tz?

Antwoord 1
Het soort dromen dat jij beschrijft herken ik heel erg. Ik heb die ook en wel zo lang dat ik mijn TZ ken. Het voelt alsof we dan echt contact hebben buiten het “aardse leven” om zeg maar. Daar zijn onze zielen aan het woord en heb ik al veel geleerd en gezien over hem dat hij in het echte leven tracht te verbergen. Deze heldere dromen zijn een heel eerlijk manier van communicatie omdat het bewuste ego er geen rol in speelt. Ik droom ook vaak voorspellend of telepathisch wat mijn tz betreft. (Onbekend)

Antwoord 2
Het is precies hoe je het omschrijft. Deze dromen zijn idd heel helder en zonder het ego. In het aardse bestaan ervaar ik het afstoten maar op zielsniveau en gevoel zijn er momenten van aantrekken van elkaars zielen. Ik voel regelmatig de twijfel van de andere helft. Een gevoel van “ik kan het mij niet voorstellen en wil het eigenlijk niet weten of toegeven, maar soms komt de nieuwsgierigheid naar boven en wil ik weten wie hij is?”. Dat schommelen van de andere helft tussen aardse verstand en ziel (aantrekken en afstoten) maakt het soms lastig om jezelf in balans te houden en door te gaan met je dagelijkse leven. Nu ik mijn ziel bloot had gelegd door het te vertellen dacht ik dat het wel meer rust zou geven door er open over te zijn, maar nu plotseling de dromen komen brengt het mij weer een beetje terug naar af. Ik probeer mijn best te doen om er maar nuchter onder te blijven. Meer kan ik niet toch niet doen. Bedankt voor je reactie!(Onbekend)

Antwoord 3
Dromen valt bij mij nog mee … Bij mij is er ook geen contact meer met hem, maar ik voel hem heel goed. Ik heb hem zo goed kunnen loslaten de laatste tijd, en was er door gegroeid in de positieve zin. Ik ben echt aan het lachen en stralen en alles valt in zijn plooitjes in mijn leven, voor de eerste maal! Echter, gisterenavond lees ik al zijn commentaren op mijn online profiel terug van vorig jaar en hup dat verlangen naar hem overvalt me opnieuw. Vanmorgen werd ik plotsklaps wakker met een hevig en intens verlangen naar hem, zo erg dat heel mijn lichaam pijn doet … En dan denk ik : “Waarom toch” … Maar ik voel dan ook zijn verlangen naar mij en dat maakt het allemaal juist zo speciaal. (Onbekend)

Antwoord 4
Hoi Antwoord 2, ik ben van antwoord 1 en vind het fijn dat je iets aan mijn reactie hebt. Is er in het aardse alleen maar afstoten of ook aantrekken tussen jullie? Als ik naar mijzelf en mijn tz kijk is het er beiden, afwisselend. Hoe harder ik trek hoe meer hij zich afsluit en hoe harder ik loslaat, hoe dichterbij hij durft te komen. Zelf stoot ik hem niet meer af, dat punt ben ik voorbij. Wel sluit ik me soms een beetje af/laat ik los om mezelf wat ademruimte te geven en rust, want het is een energieslurpende bezigheid, dat tweelingziel gebeuren. Maar ik merk steevast dat zodra ik echt loslaat, en niet meer zoveel aan hem denk, hij overal opduikt in de vorm van tekens, symbolieken en soms zelfs belt of langskomt. Heel wonderlijk, alsof hij zeggen wil “vergeet me niet, ik ben er nog”. In dromen ervaar ik de grootste zuiverheid. We zijn dan volledig eerlijk naar elkaar toe. Iets dat in het aardse leven veel moeilijker is. Daar kunnen we onze gevoelens nooit uitspreken omdat er altijd andere mensen bij zijn, en omdat het een heleboel moeilijkheden zou geven voor ons beiden. In het aardse leven kan mijn tz alleen eerlijk over zijn gevoelens zijn als hij wat heeft gedronken waardoor zijn grenzen iets vervagen. Hij gaat dan makkelijker praten over wat hij echt denkt, en dat heeft me al menig keer verbaasd. Hij heeft dingen gezegd waaruit onomstotelijk bleek dat hij weet dat wij tz zijn. Niet met deze woorden, maar wel duidelijk. In dromen heeft hij het een keer letterlijk gezegd, dat hij mijn tz is en het nog moeilijk vindt om het onder ogen te zien. Prima, dan weet ik dat en dat respecteer ik. Begrijp ik het goed dat jij je gevoelens naar haar hebt uitgesproken? Hoe was haar reactie? (Onbekend)

Antwoord 5
Hoi Antwoord 4, ik ben de vraagsteller. Je vraagt “wat was haar reactie?”. Helemaal niets, ik heb geen antwoord gekregen. 6 jaar geleden heb ik haar ontmoet tijdens een gezelschap met vrienden. Ik voelde al meteen dat ze mij erg aan trok en dat ik haar kende. Ik had haar nog nooit gezien in dit leven maar ik herkende haar ziel vanuit een vorig leven. Mijn hele leven heb ik altijd gevoeld dat er iemand op mijn weg zou komen die mijn wederhelft is. Het voelde altijd alsof je maar een halve ziel bent en ergens de andere helft van je ziel op aarde vertoeft. Je innerlijke ziel weet dat de andere helft ook geïncarneerd is en je kent die persoon maar je bent haar nog niet tegen gekomen in dit leven. Die middag hebben we elkaar gesproken, het was maar kort voor hooguit 10 min maar er gebeurde iets met mij. Het voelde alsof mijn ziel met haar ziel in elkaar verbonden werd. Vanaf dat moment is ze niet meer uit mijn gedachten geweest en begon ik het erg moeilijk te krijgen omdat ik vanaf het moment dat we elkaar gezien en gesproken hadden symbolen, tekens en kleine boodschappen door kreeg wat steeds bij haar uit kwam. Ik heb hier verder nooit iets mee gedaan of actie ondernomen omdat zij op dat moment een nieuwe relatie in haar leven kreeg. Na een jaar begon het mij op te breken door de symbolen en boodschappen en slokte het al mijn energie weg. Ik begon wisselende stemmingen te krijgen door mij heel moe te voelen, emotioneel zijn en dan had ik weer energie voor 10. Sterk het gevoel dat de emotie die ik voel niet van mij was maar van haar. Ik pikte haar energie op zeg maar en wist hoe het met haar ging. Kreeg door hoe ze zich voelde of hoe druk ze was met haar werk. Uiteindelijk heb ik geprobeerd om mij hier meer vanaf te leren sluiten want het slokte al mijn energie weg. Na dat jaar verliep het wat rustiger door afstand te hebben genomen door mij af te sluiten. Er kwam iemand op mijn weg waar het goed mee klikte en pakte mijn leven weer op. Nu 5 jaar verder ben ik mij er wel van bewust dat ze nooit uit mijn gedachten en gevoel geweest is, ze zat meer op de achtergrond. Af en toe kwam ze in mijn gedachten naar boven, met namen als ik totaal niet met haar bezig was kwam ze in mijn gedachten. Soms leek het wel telepathisch of zielencontact. Een paar maanden geleden kwam ik bij toeval een bekende van me tegen. Hij begon over haar te praten “je kent haar toch wel?”. Ze is getrouwd en heeft een gezin, ze is verhuisd naar een klein dorpje en woont daar prachtig mooi. Het gaat allemaal goed met r. Ik beheer een website onder mijn eigen volledige naam en na een paar dagen na het gesprek van die bekende melde zich iemand aan. Iemand met een nickname wat niet vreemd is want er zijn er meerdere op de website. Ik kreeg heel sterk het gevoel dat mijn tz achter die naam verscholen zat, maar wilde er niet zoveel aandacht aan geven voor mijzelf. Weken gingen voorbij en het gevoel bleef. Uiteindelijk heb ik mijn stoute sloffies aangedaan en haar een mail geschreven en verteld wat ik had ervaren en nog steeds voel. Weliswaar ook onder een nickname want stel je voor dat ik er toch naast zat. Ik nam de gok door mijn open te stellen en de mail naar dat email adres te sturen en maar zien dacht ik. Na het verzenden keek ik even bij de statestieken hoeveel bezoekers er die dag op de site waren geweest en tot mijn verbazing zag ik haar woonplaats tussen de statistieken staan, plus een link naar mijn site en een paar minuten na de mail die ik verstuurd had. Ik had het dus wel goed aangevoeld…! Maar wat is de reden dat ze zich aanmeld op mijn site onder een nickname???? En waarom googled ze mijn naam al maanden terug???? Kwam ik inmiddels achter???? De laatste weken merk ik nog steeds hoe meer afstand ik neem in mijn gevoel, hoe meer ze aantrekt en hoe meer ik aan haar denk, hoe meer ze mij afstoot in haar gevoel. En tja,… Nu komen die heldere dromen steeds vaker wat ik nooit eerder heb ervaren. Ik had voor mezelf besloten het hierbij te laten aangezien ik geen enkele reactie had gekregen. (Onbekend)