Q0911. Gedwongen alleen blijven?

Onbekend

Onvoorwaardelijke liefde, nooit meer iemand anders willen, allemaal leuk en aardig maar wat als je nu al weet dat jouw tweelingziel nooit meer in je leven zal zijn, omdat die dat niet wil? Je kan toch niet je hele leven alleen blijven? Dat wil ik in elk geval niet. Maar ik krijg geen nieuwe kansen in de liefde tot nu toe! Bittere pil dat die tweelingziel lekker kan doen wat die wil en het ook krijgt en jij blijft alleen achter zonder nieuwe kansen.

Antwoord 1
Ik denk dat het nog veel moeilijker is voor degene die in een aardse relatie verkeert. Want die komt erachter dat zijn of haar partner toch niet de ware is wat ze verwachtte. Dat lijkt mij een veel bitterdere pil. Ik denk dat een vrijgezel sterker in zijn schoenen staat dan iemand die in een onzekere relatie verkeert. (Onbekend)

Antwoord 2
Hoe weet je dat je je tweelingziel nooit meer ontmoeten zal? Je moet kijken naaar zijn zielslopdrachten en niet naar zijn buitenkant. Ook heeft het leven voor jou opdrachten in petto. Alleen of niet alleen, als je je opdracht krijgt en je doet hem met veel plezier omdat die bij je past, trek je ook weer andere mensen aan. (Wieweet)

Antwoord 3
Idd daar denk ik soms ook wel over na, maar denk wel ook al heb je bv je tweelingziel ontmoet,en zij of hij heeft bv een partnet,dat jijzelf ook gewoon terug openstaat voor andere relaties,en dan komt dat ook wel terug voor jouw op je pad, zo denk ik erover, ook omdat ik nu weet dat mijn tweelingziel aan de andere kant van de wereld woont, wie weet ontmoet ik haar nog wel maar wanneer weet niet. Daarom kan ik toch niet een andere relatie gaan uitsluiten? toch… misschien weet ik wel in mijn achterhoofd dat het dan met iemand anders niet hetzelfde gaat zijn, maar door dat ik geen relatie ken met mijn tweelingziel weet ik ook niet beter, dus dat ligt aan de situatie denk ik? Ik denk trouwens dat niemand gedwongen is alleen te blijven, als de andere kant dat doet, kan jij dat ook, als je dat wel wilt natuurlijk. (Onbekend)

Antwoord 4
Je weet niet of je tz van gedachten verandert. Hoeveel relaties hebben mensen wel niet in hun leven? Dit dilemma komt vaak terug. Kijk even bij 872, Straf, 863, Zal twin ooit zover zijn, 865, Wat nu… (Arundash)

Antwoord 5
Lieverd, wat een negativiteit joh, er staat werkelijk niet één vrolijke noot in! Het is ikke, ikke, ikke ! Jij schrijft; 1. Je kan toch niet je hele leven alleen blijven? Wie bepaalt dat..? 2. Maar ik krijg geen nieuwe kansen in de liefde tot nu toe! Wie bepaalt dat..? 3. Bittere pil dat die tweelingziel lekker kan doen wat die wil en het ook krijgt en jij blijft alleen achter zonder nieuwe kansen.. Wie bepaalt dat..? Ik ga jou nu, één heel groot advies meegeven, en wanneer je dat advies nu eerst eens probeert op te volgen, of zelfs te bewerkstelligen… praten wij verder…. HOU VAN JEZELF, DAN PAS KAN JE VAN ANDEREN GAAN HOUDEN… Wie bepaalt dat..? JIJ..!!! (TD)

Antwoord 6
Geluk is een keuze. Kies jij ervoor om thuis te wachten of ga jij iemand bellen en erop uit. Tijd heelt tijd heelt alle wonden. Het krijgt dan een andere vorm. Je Zielsliefde zit in je hart. De bedoeling is dat je weer van jezelf gaat houden. Werk aan een positieve levensinstelling en voel je geen gevangene van je leven. Maak er wat van. Ik heb ook in die put gezeten maar je komt eruit alleen moet je het zelf doen. Kijk in de spiegel en zeg lieve dingen tegen jezelf. (Onbekend)

Antwoord 7
Ik ben de vraagsteller. Eerste antwoord, ik denk dat ik het moeilijker heb dan mijn tz, want die heeft kinderen en ik niet, dus dat wonder heb ik niet mogen meemaken en mijn tz wel. Tweede en vierde, misschien ontmoet ik mijn tz weer: Ja, dat wil ik juist graag maar mijn tz wil niet en de kans is heel klein dat die dat opeens wel wil. Derde, ik sta open voor andere relaties, ik ontmoet veel mensen maar ik vind gewoon niemand. Vijfde, ja lekker makkelijk om iemand meteen negatief te noemen en te zeggen dat die niet genoeg van zichzelf zou houden als het tegenzit. Daarmee geef je iedereen die een ander in de steek laat of iets aandoet een vrijbrief, want het ligt dan altijd aan het slachtoffer. Ik blijf het gewoon stom vinden dat mijn tz alle ruimte krijgt om fouten te maken en dat ik met niks achterblijf. Laat mij dan ook wat anders vinden. (Onbekend)

Antwoord 8
@WieWeet: Alweer zo’n rake opmerking. Je bent de tweede in anderhalve week tijd die zegt dat je andere mensen begint aan te trekken, zodra je precies doet of gaat doen wat bij je past en waar je hart ligt. Dat lijkt me ook voor de vraagsteller een prima tip: volg je hart en je liefste droom. Al wil je putjesschepper worden. Het is ook waar wat iemand anders zei: JIJ bepaalt je eigen kansen op liefde. Voor nu heb ik namelijk de indruk dat het voelt alsof je geen kansen hebt, omdat je er onbewust niet voor openstaat. En ligt je focus vooral op hem en lijkt zijn leven geweldig vergeleken bij dat van jou. Maar je kunt het tij keren door je bewust te worden van je eigen dromen en die na te jagen indien mogelijk! Doe wat bij je past en richt je op het nu. Je zult zien hoe alles voor je begint te werken, i.p.v. tegen je. Succes! (Onbekend)

Antwoord 9
Gedwongen alleen…wie zegt dat. Jij kunt ook een keus maken of je daar voor wilt kiezen. Blijf aan jezelf werken, kijk in jezelf hoe het komt dat je zo denkt. Heeft het niet te maken dat je je afhankelijk maakt van dat gevoel? Het zit wel in je maar je kunt jezelf sterker maken door je te blijven ontwikkelen. Je zult zien dat je dan een hele andere kijk gaat krijgen op de tz-gebeuren. Zorg dat je weer helemaal in je eigen kracht komt en heb vertrouwen in jezelf.(Manon)

Antwoord 10
Hallo, ik ben echt zo blij dat jij dit schrijft! Ik heb namelijk precies dezelfde gevoelens. Mijn twin en ik zijn een tijdje bijelkaar geweest, was opzich qua gevoel ultiem maar ook best veel strijd. Komt er op neer dat hij besloot niet met mij verder te willen. (wel dagelijks contact houden maar dat terzijde) vind hij gewoon een week later een nieuwe vriendin! Hij lijkt nergens last van te hebben, en ik moet het hem maar gunnen ofzo. Ik ben zelf een stukje spiritueler dan hem en ik heb gewoon veel meer moeite een leuke man te vinden. Op foto’s ziet hij er stralend uit nu hij dat hele tweelingziel idee heeft losgelaten en het lijkt alsof ik alle negativiteit mag afdragen. Misschien zijn wij wel gewoon verder/sterker dan hem? Ik ga er maar vanuit dat het een reden heeft. Maar oneerlijk voelt het wel, ik snap wat je bedoeld. Is er inmiddels verbetering in jou gevoel opgetreden? (volgens mij is je post al wat ouder) succes en vertrouw op je hogere spiritualiteit, bij mij wisselen de negatieve gevoelens erg met de positieve.. groetjes(Iris)