Q0909. Is het echt mijn zielsmaatje?

Onbekend

Ik ken hem vanaf mijn jeugd, toen was er al een soort van aantrekkingskracht. Jaren later ontmoet ik hem weer, en verloren weer het contact. Nog vele jaren later ontmoeten we elkaar weer en blijkt nu ook dat wij precies hetzelfde (grote) litteken op onze buik dragen. Bijzonder, al zeg ik het zelf. We hadden maandenlang regelmatig contact, en nu weer niet meer. Ligt ook aan mij. Het lijkt wel aantrekken en afstoten. Heel verwarrend.

Antwoord 1
Het gaat dus niet over, da’s een ding. Dat litteken zou heel goed kunnen teruggaan op een vorig leven. Hier rinkelt een belletje bij mij. Eerder tweeling geweest, misschien Siamees? Met zekerheid zeggen is er niet bij. Je kan wel de Nederlandstalige twin sites afgaan en kijken welke verschijnselen je hebt. Ik had ze allemaal, en dat klopte ook met een regressie. (Arundash)