Q0908. Steeds beter kunnen omgaan met een tweelingziel door ervaring?

Onbekend

Hebben jullie dat niet, dat je naar mate je vordert door de jaren heen dat je er steeds beter mee overweg kan? In het begin was het moeilijk en werdt je bijna gek en kon je het maar moeilijk plaatsen. En nu gaat het je allemaal makkelijk af en is het gewoon een gewoonte geworden.

Antwoord 1
Ja dat is waar,die enorme onvoorwaardelijke liefde krijgt dat voor elkaar, daar wordt je door versterkt en ook wel verlicht. Met verlichting heeft tweelingzielschap verder weinig van doen, tenzij ze al jaren samenwerken misschien. Want het opbreken van het oude met alle emotionele consequenties,bijna altijd heeft 1 van beiden een gezin en alles erop en eraan, dat heeft NIETS met verlichting te maken (imo) (Wieweet)

Antwoord 2
Je hebt hard aan jezelf gewerkt om tot zover te komen. Het heeft je geleerd om er makkelijker mee om te gaan zodat je meer ruimte hebt gekregen voor andere dingen die jij belangrijk vindt. Als ik wil kan ik elke moment van de dag contact opnemen met mijn tz, alleen de behoefte heb ik niet meer zo als voorheen. Als we bij elkaar zijn dan is tussen ons de binding heel sterk, maar kan er beheerst mee omgaan. Hij en ik zijn vrijgezel. Het is een heerlijk gevoel dat ik niet meer afhankelijk ben van het gevoel. Mijn leven is er wel door veranderd maar verbeterd en gelukkiger geworden. Het heeft me een beter mens gemaakt. (Manon)