Q0907. Gek gedragen

Onbekend

Ik heb geen contact meer met hem. De reden is dat ik me gek gedroeg in contact met hem. Herkennen jullie ook dat je een ander persoon wordt bij hem? Ik heb vooral dat ik maar wil blijven praten onwijs nerveus druk en zenuwachtig wordt. Al je boze verdrietige en blije gevoelens wil delen. Veel over het leven wil praten. Ik voel me net een bulldozer aan gevoelens en informatie. Herkennen jullie dit? In mijn geval is geen contact het beste dan kom ik meer bij meZelf en kan ik ook beter aan mezelf werken. Ik mis hem wel heel erg. Maar mezelf soms nog meer. Ik kom nu meer terug in mijn eigen kern. Dus het is gewoon het beste.

Antwoord 1
O dit herken ik heel erg! Ik ben mezelf ook niet meer als ik hem zie. Soms wel, als ik heel goed in mijn vel zit en heel relaxed ben. Maar meestal niet, want als ik weet dat we elkaar gaan zien, word ik helemaal hyper en weet ik me geen houding te geven. Hij zal wel denken…Nu heb ik mijn tz ook al weken niet gezien en dat brengt inderdaad een heerlijke rust. Ik kom weer tot mezelf en zie alles helderder. Het gekke is ook dat ik eenzelfde gedrag bij hem zie, ook hij heeft moeite zijn houding te bepalen en gaat zich dan maar heel afstandelijk gedragen. (Onbekend)

Antwoord 2Maar ik heb hem een jaar niet gezien, een half jaar geleden nog gemaild. Ik heb een bord voor mijn kop zegt hij, dus moet ik die maar eens weg doen. (Onbekend)

Antwoord 3
Als ik haar tegen kom ben ik ook niet mezelf. Dan wordt alles heel ongemakkelijk, dat heb ik weleens meegemaakt met de kermis of in de winkel. Ik heb pdd-noss en te maken met angst in sociale situatie`s en vluchtgedrag en hyper voornamelijk in de kroeg met veel mensen. Maar naar een paar biertjes is dat minder. Als ik haar zie herken ik een aantal patronen die zij ook heeft die ik ook heb. (Onbekend)

Antwoord 4
Ken dat heel goed, zeer gek en raar deed ik toen, was soms precies mezelf niet meer. Zo hele rare antwoorden gaf ik ook soms, die ik anders niet zou zeggen, ook heel veel en snel veranderende stemmingswisselingen, zoals opeens heel blij en dan weer kwaad en boos, opeens weer triest en etc… En dan was dat zelfs bv zonder dat ik haar dan nog niet kende, maar via die online ontmoeting toen, ik werd er gek van soms. Het is echt iets heel bijzonders wel zoiets meemaken, maar ook wel enorm energie vretend vond ik erna. Soms werd ik bv echt precies zo een DramaQueen lol, terwijl ik toch een man ben, maar omdat ik haar stemmingen ook soms had natuurlijk, ik dacht echt in het begin, wat gebeurt hier met mij? (Onbekend)

Antwoord 5
Zielsliefde is zo’n levensveranderend fenomeen , iedereen gaat zich daar in 1e instantie ‘gek’ door gedragen, dat heeft nix met pdd-noss (of hoe het ook heet) of een stoornis te maken die iemand al heeft. Mensen met een’ psychische stoornis’ herkennen misschien in bepaalde situaties eerder een zielsliefde omdat ze van nature al een extra antenne hebben- maar draai het maar niet om. (Onbekend)

Antwoord 6
Ik blijf wel mezelf, alleen als ik hem tegen kom word ik heel zenuwachtig en daar baal ik dan weer van. Dan ben ik bang dat ik iets anders uitstraal dan het geval is. Mijn hoop is een beetje dat hij dat doorziet. Het is ook wel wat om iemand te kennen waar je zo op lijkt, vind ik soms best eng. (Onbekend)