Q0905. Rollen spelen in aardse relaties

Onbekend

Zijn er mensen die zich anders voordoen in hun aardse relatie met hun partner nu ze hun tweelingziel hebben ontmoet? Stel, je kust je partner en jou tweelingziel komt er doorheen met zijn gevoel waar denk je dan aan? Of stel je ligt in bed met je aardse partner en je hebt sex en je tweelingziel komt er doorheen denk je dan aan jouw tweelingziel of je aardse partner?

Antwoord 1
Aan tweelingziel.(Onbekend)

Antwoord 2
Heel eerlijk; ja, ik ben wel eens met mijn gedachten bij tz als ik seks heb met mijn partner. Ook als we zoenen. Ik stel me soms voor hoe het zou zijn als tz het was die dan bij me is. Ik speel geen rollen, ben gewoon mezelf, maar deze gedachten deel ik met niemand. Dat is van mij alleen. (Onbekend)

Antwoord 3
En is het dan beter of slechter als je dat niet doet. Ik kan de sexualiteit voelen op afstand als zij bezig is en ze aan mij denkt dan wordt ik opgewonden. Dat doe ik ook andersom haha. Dat heb ik ook als ik haar ontmoet in mijn astrale dromen als ze mij aanraakt. Heel bijzonder allemaal en het is gewoon heerlijk intens en levensecht. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik had al lang geen sex meer met mijn partner. Sinds ik m’n tz ontmoet heb verdraag ik geen enkele aanraking meer. Ik heb overigens geen contact met mijn tz. (Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 4, waarom blijf je dan in je huidige situatie hangen? (Onbekend)

Antwoord 6
O ja, verliefd worden op een ander kost mij ook weinig moeite hoor. Ik ben eigenlijk altijd wel verliefd op iemand, dat zit gewoon in mij. Maar weet je wat het is? Al die verschillende mannen op wie ik verliefd wordt, dragen allemaal een klein stukje van mijn twin in zich. De een heeft dezelfde uitstraling, de ander soortgelijke gezichtstrekken, of kleur haar. Noem maar op. Maar geen enkele heeft het totaalpakket, en dus zijn ze het uiteindelijk allemaal net niet. Alleen mijn tz is het, maar met hem zit een relatie er op dit moment niet in. Dus ik geniet wel van mijn crushes, het blijft een fijn gevoel. (Onbekend)