Q0903. Ik kom ‘hem’ overal tegen, wat is dit?

Onbekend

De laatste week kom ik mijn tz overal tegen, dat wil zeggen, niet hem in hoogst eigen persoon maar wel zijn naam, zijn initialen, het woord tweelingen, mensen die zich aan me voorstellen en dan hetzelfde blijken te heten. Wat betekent dat nou? Mijn tz zelf kom ik nooit onverwacht tegen, terwijl we helemaal niet ver van elkaar wonen, in dezelfde stad. Ik begrijp het niet. Wie kan me iets zinnigs vertellen?

Antwoord 1
Waar kom je hem dan overal tegen en welke betekenis heeft dat naar jou gevoel op jou? (Onbekend)

Antwoord 2
Ik kom meer mensen tegen met dezelfde voornaam en dan ook nog eens een hoop mensen die uit zijn streek komen … Het zijn volgens mij allemaal tekens die ons aangeven dat er energieën stromen vanuit zijn kant naar mij toe, die me doen inzien dat hij aan me denkt, dat hij met me bezig is … Ik weet het ook niet … Ik ga dan op onderzoek uit of die mensen met hem iets te maken hebben, of ze hem kennen … Ik kom ook meer zielen tegen met wie ik iets gemeen heb, zielen uit een vorig leven denk ik. Zo is er één iemand die ook haar TZ heeft ontmoet niet lang voor mij en die TZ kent mijn TZ … Vreemd toch allemaal … Alles lijkt bij mij nu in een stroomversnelling te gaan, soms te gek voor woorden 🙂 (Onbekend)

Antwoord 3
Ja, hier dus ook. De tekens blijven maar regenen. Het houdt niet op. En ik denk ook dat dit energieen zijn die ons dichter naar elkaar brengen. Zien of horen doe ik hem niet, al weken niet. En ik heb erover nagedacht en kwam tot de conclusie dat dit bijna nog beter voelt dan elkaar zien. Omdat er geen ruis tussen zit, omdat dit heel helder en zuiver is. Als we elkaar zien zitten er ook nog twee ego’s tussen te tetteren, en soms kwetsen die ego’s ook. Ik heb vannacht ook weer over hem gedroomd. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb ook meegemaakt dat ik mijn TZ steeds meer in anderen ging zien. Al was het de arm met sproeten die op mijn TZ leek. Ik kreeg steeds meer boodschappen door. Ik wist dat er iets ging gebeuren en dat ik hem tegen zou komen. Half jaar later kwam ik hem tegen en kregen we meteen weer terug een relatie. Dus benieuwd of jij hem al terug hebt gezien. (Alicia S.)

Antwoord 5
Echt! Ik heb zijn naam nog nooit zo vaak gehoord! Vooral de manier waarop je hem uitspreekt. En ook denk ik hem overal te zien, opeens doen heel veel andere mannen me aan hem denken, bizar. Zijn woonplaats zei met voor onze ontmoeting niets nu heb ik daar regelmatig een afspraak en ook hoor ik steeds op de radio wanneer daar file staat of dat er iets bijzonders is te doen daar. Zelfs de plek waar hij werkt ” achtervolgt ” me. (Onbekend)
Antwoord 6

@antwoord 5
Dit is echt heeel grappig, dit kan mijn antwoord zijn, ik ervaar precies hetzelfde maar dan ook echt precies!(Onbekend)