Q0902. Ontmoeting online

Onbekend

Ik was ooit lid op een site met profiel, waar veel mensen bij elkaar waren, dus in vriendenlijsten,en dus chatten etc.. maar iedereen kon ook alles zien,en lezen, (jammer genoeg eigenlijk), had door alles daar niet bij stilgestaan. Had daar toen ook veel mensen toegevoegd van andere landen en streken, maar ook van mijn buurt, ook vrienden dus, (dacht ik toch, dat het vrienden waren). Zelf ben ik dus ook wat heldervoeldend maar dat besefte ik nog niet helemaal in die tijd, had wel dadelijk het gevoel dat ik daar niet iedereen kon vertrouwen, zelfs die bekenden dus, nuja ik had daar een meid op leren kennen die van Noorwegen afkomstig was en had er eigenlijk maar in het begin een paar zinnetjes mee gechat, voelde iets speciaal dadelijk tussen ons, iets wat mij zo nog niet op die manier was overkomen, een echt gevoel van liefde overviel mij opeens, plus ik word al niet zo snel verliefd, en zeker niet op iemand van een site die onbekend is. Wist zelfs niet dat dat dus kon, in het begin klikte dat dus zeer goed,we waren precies in veel hetzelfde,soms zei ze bv iets,wat ik dus juist wou zeggen,en we leken dan dus ook wat op elkaar in veel zaken,en haar manieren van reageren daar op antwoorden en etc.. Had op het laatste het gevoel of ik in een andere wereld zat, met haar als echte relatie, ik weet het, allemaal zo onrealistisch, maar het leek zo echt, het was bijna een obsessie, voelde ook aan soms wanneer ze iets ging zeggen, wanneer ze online kwam en etc… En andersom had ik het gevoel dat zij dat ook zo had dus,maar toch iets in mindere mate, misschien was de herkenning bij haar dus ook nog niet zo groot als bij mij, zoals ze soms zeggen. Nuja op een dag, kwam ze inééns iets op mijn profiel zeggen, dat ik die vrienden van mij niet moest vertrouwen, dat dat geen echte goed vrienden waren. Ik vond dat zo raar omdat ze mij niet in het echt kende en ik haar niet,maar ze ook die vrienden niet kende. Toch had ze gelijk, ik zag dat als een waarschuwing eigenlijk van haar toen, maar iedereen kon dat ook zien en lezen daar, enja daarna is het stilaan begonnen dat ze anders begon te reageren tegen mij na tijd, wist ook dadelijk erna,dat ze haar omgepraat hadden,en haar stilaan tegen mij aan het opzetten waren waardoor we toch ruzie kregen, en erna heeft ze me ook gedeleted daar dus. Ik heb mijn profiel daar ook weg gedaan toen ik haar kwijt was zal ik maar zeggen, nuja dat is nu al een 3 jaar geleden ongeveer, maar denk nog steeds veel aan die meid,en heb er ook met een medium over gepraat en die zegt dat zij toch mijn tweelingziel was, en als de tijd komt we elkaar nog gaan zien. Maar dat ze toen zich toch uit negativiteit heeft laten beinvloeden door jaloerse mensen daar op ons, maar ja, kan men een tweelingziel opééns echt tegen komen van een ander land, zonder eerst te kennen of echt te zien? En ze zeggen ook soms,als het je tweelingziel is, dan heeft na bepaalde tijd niemand meer invloed en helpt het toch niet als ze ons uit elkaar willen houden,en wat komt zal ooit komen als het zo is. Kan zoiets?

Antwoord 1
Vraag 1: Kan men een tweelingziel opééns echt tegen komen van een ander land, zonder eerst te kennen of echt te zien? Ja dat kan, niets maar dan ook NIETS is onmogelijk bij tweelingzielen! Vraag 2: Als het je tweelingziel is, dan heeft na bepaalde tijd niemand meer invloed en helpt het toch niet als ze ons uit elkaar willen houden,en wat komt zal ooit komen als het zo is. Kan zoiets? Antwoord: Ja dat kan ook, pas NA bepaalde tijd en die wordt bepaalt door boven en niet door jullie zelf. Stel dat ik op mijn 20e zou weten dat ik op mijn 48e mijn tweelingziel zou ontmoeten en ik zou dat tegen iedere jongen zeggen, dan was mijn leven zo onder druk gezet om een ander leven te leiden, met de beste bedoelingen overigens, maar dan had ik mij minder raad geweten. Nu wist ik op mijn 20e lekker van niets en kon ik naar een (van boven) bepaalde twinontmoeting toeleven. Soms verontschuldig ik mij nog weleens in gedachten tegen alle voorafgaande liefdesaffaires omdat ik van niets wist, maar achteraf is het beter geweest zo (Wieweet)

Antwoord 2
Zo heb ik mijn TZ ook ontmoet, online en ja ook ik kende hem niet, had hem nog nooit ontmoet en toch was die hevige aantrekkingskracht en herkenning er onmiddellijk! Het kan, wees daar maar zeker van. En net als jij kreeg ook ik veel onbegrip en jaloerse reacties. Eén ding staat vast bij mij, ik heb me er niet door laten leiden, hij is mijn ware liefde en dat zal nooit veranderen. Net als bij jou ben ik hem kwijt, dwz het aardse contact is weg, maar in mijn ziel blijft hij voortbestaan. Koester dat, maar ga verder met je eigen leven … Dat is alles wat ik je kan meegeven, want mij heeft het zeker geholpen. (Onbekend)

Antwoord 3
Alles kan met tweelingzielen. Je bent onbewust met elkaar verbonden over landsgrenzen heen. Ooit komt dat weer bij elkaar, omdat de ene ziel de ander niet kan missen en weer een weg zoekt om de ander te vinden. Deleten van een profiel is niet genoeg om elkaar kwijt te raken. De buitenwereld kan daar best in tegenwerken, maar niets kan de tz tegenhouden als die de ander probeert te vinden. Daar kunnen jaren overheengaan maar het gebeurt. Lees maar eens wat verhalen en antwoorden op deze site, dat was voor mij wel een troost. Als je haar terug wilt, kan je openstellen voor haar en kijken wat er gebeurt van binnen. (Arundash)

Antwoord 4
Bedankt voor jullie antwoorden, ik voel mij zeer goed als mensen die zaken begrijpen hier met gelijkgestemden kunnen praten, terwijl ik tegenover de meeste mensen mijn vertrouwen sinds toen ben kwijtgeraakt, behalve mijn moeder en nog een paar mensen. Heb sindsdien ook geen behoefte meer gehad om met die zogezegde vrienden terug contact te zoeken. Aan de andere kant ben ik toch blij dat die mooie herinnering blijft van haar, dat kan mij idd niemand meer afnemen. Mijn leven is ook sinds die ontmoeting helemaal veranderd, in goede zin. Ik hou me sindsdien ook meer met spiritualiteit bezig en bekijk dingen in het leven gewoon anders, ben na een depresie zelfs positiever in alles geworden. De tijd zal idd ook nog niet klaar geweest zijn en alles heeft zo moeten zijn, als een soort van lering. (Onbekend)