Q0900. Hoe ervaart een aardse partner het?

Onbekend

Ik vraag me wel eens af hoe mijn tweelingziel in haar aardse relatie staat met haar partner. Hoe ervaren jullie dat? En wat zijn de problemen zowel waar je tegenaan loopt?

Antwoord 1
Zwaar en moeilijk! Al vele jaren, lang voordat ik mijn tz ontmoette, zit ik gevangen in een slecht huwelijk. Lang geleden heb ik dat geaccepteerd, en “zat mijn tijd uit”, totdat ik ruw uit mijn hoekje geschopt werd waar ik in gekropen was. Ik was niet spiritueel, en ben erg in de war geweest door hetgeen me overkomen is. Daarna begint ‘de ellende’ pas echt! Je wilt weg uit het toneelstuk dat huwelijk heet, en, in mijn geval, verdwijnt je tz uit het zicht. Vaak verlang ik terug naar de tijd van voordat ik mijn tz ontmoette, hoewel die ook niet gelukkig was, maar niet zo turbulent. Ik denk dat het voor alle partijen pijnlijk is! Het is een moeilijk pad, met veel verdriet en pijn, met de hoop dat aan het eind liefde wacht, voor iedereen. (Onbekend)

Antwoord 2
Toen ik bekend werd met het feit dat ik mijn tz had ontmoet had ik al een relatie en dat houden van is gebleven. Waarom vind ik het zo moeilijk om een relatie te hebben met iemand waar ik veel van hou en dan tegelijkertijd ook van een ander (tz) heel veel te houden.. Misschien omdat ik toch teveel met het aardse idee zit dat het niet hoort. Ik soms het gevoel krijg te moeten kiezen. Een soort druk voel vanaf de andere kant (tz). Ik misschien toch wel weet wat ik het liefste wil maar bang ben voor de gevolgen. Ik weet niet wat het beste is en probeer zoveel mogelijk in het nu te leven en op mijn gevoel af te gaan. Dat gevoel is dat het nu nog niet de tijd is om aan mijn partner te vertellen wat er speelt. En dat ik er misschien ook nog helemaal niet aan toe ben. (Onbekend)

Antwoord 3
Aan antwoord 1 : Hoe komt het dat je in de war was, waarom blijf je zitten in een slecht huwelijk? Wat is er gebeurd met je tz? Waarom zwaar en moeilijk? Waarom verlang je terug naar de tijd voor je je tz ontmoette? Ben je dan niet gegroeid en verandert door dat mooie gevoel dat je tz bij je teweeg gebracht heeft? Waarom is er geen contact meer? Weet dat gewone vriendschap met hem/haar ook mogelijk en mooi is, meer hoeft dat ook niet te zijn … Elkaar op verre afstand houden is nog veel pijnlijker dan met elkaar geconfronteerd worden en weten dat het niet kan door een bestaand huwelijk … Dat is wat ik ondervind … Liefs ! (Onbekend)

Antwoord 4
Aan antwoord 2: Heb je het idee dat je tz je onder druk zet? Of kan dat gevoel ook gewoon intense verbondenheid betekenen? Ik ervaar het namelijk wel zo. (Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 3: Ik was in de war door de heftige gevoelens, welke ik niet toe wilde laten vanwege mijn huwelijk. Tegen de tijd dat ik begreep wat er aan de hand was, was het kontakt verbroken. En ja, ik ben gegroeid. Omdat je omgeving niet meegroeit, maar wel ziet (en niet accepteert) dat je verandert, is het best moelijk. Gewone vriendschap zou inderdaad mooi zijn, maar dan moet je wel kontakt hebben 😉 Liefs! (Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 4; Nee ik heb niet het idee dat tz me onder druk zet, het is meer een gevoel van dat tz wil dat ik zie wat er is en dat ik daarvoor open moet staan. Ik zie dat en ik doe dat. Maar misschien ben ik daar nog niet zo duidelijk in geweest. Ook voel ik ongeduld vanaf de andere kant. Ik heb zo het gevoel dat we hetzelfde willen, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. (Onbekend)

Antwoord 7
Aan antwoord 5: ja, dat is in mijn geval ook zo, hij verbrak het contact ruwweg en bande me volledig uit zijn leven … waarschijnlijk omdat het in zijn omgeving niet werd geaccepteerd. Ik wou echter gewoon vriendschap met hem, ik wilde niet tussen hem en zijn vrouw tussenkomen … en zelfs dat is niet meer mogelijk. Dit maakt het allemaal zo pijnlijk. Ach ja, we moeten verder he 🙂 (Onbekend)

Antwoord 8
Aan antwoord 6: Het lijkt me lastig voor je tz om te zien dat je er open voor staat, wanneer je een relatie met een ander hebt. Misschien komt daar het ongeduld van je tz vandaan. Dan wordt het misschien tijd om duidelijk te zijn over waar je precies staat, dan weet je tz waar hij aan toe is. Kan je afstemmen of dat klopt, wat beiden willen. Mijn tz heeft er het zwijgen toegedaan maar was er toen nog niet achter wat er aan de hand was. Ik weet nog niet eens of ze dat nu al wel weet. Maar ik heb de indruk van wel. (Onbekend)

Antwoord 9
Aan antwoord 8; Ja dat lijkt mij ook lastig. Maar hoe kan je iets duidelijk maken als je geen contact hebt.. (Onbekend)

Antwoord 10
Aan antwoord 9: Je bedoelt waarschijnlijk: Als je geen contact hebt over je zielsliefde? En je zit met dat ongeduldgevoel, waarom zou je dan niet alsnog open kaart spelen? Zeker als je zelf de deur eerder hebt dichtgedaan. Ik zou het waarderen als mijn tz zou zeggen: Luister, ik weet wat er tussen ons is, maar ben er nog niet aan toe. Dan kan ik zeggen, OK, ik kan wachten. Dan was ik voor dit moment gelukkig. Met die erkenning alleen al. (Onbekend)

Antwoord 11
Nou het is zo dat ik al een keer een brief heb verstuurd dat zij mijn tweelingziel is. Ik werd daar door afgewezen ze wilde geen aards contact met mij. Dat is jaren geleden ik heb haar al die tijd ook met rust gelaten. Maar ik durf geen tweede keer een brief te schrijven en dat doe ik niet want zij vat dat waarschijnlijk verkeerd op. Ook heeft zij een aardse relatie en een kindje. Ja het is jammer dat ze nooit iets van haar heeft laten horen maar goed wat doe je er aan. We zien elkaar nog steeds in onze dromen. Hoe het verder zal ontwikkelen dat zal de tijd wel zeggen. (Onbekend)

Antwoord 12
Aan antwoord 11: Ik begrijp het… je hebt het al eens duidelijk gemaakt. Hoe kan je dan nog iets doen. Nooit geprobeerd op een andere manier contact te maken? Misschien is alleen het idee van een relatie taboe, en ander contact wel mogelijk, en haar tegelijk haar eigen pad gunnen. Zolang er die dromen zijn, is er die aantrekkingskracht, blijf daar op vertrouwen. (Onbekend)