Q0899. Je roeping ontdekken?

Onbekend

Gisteren ontving ik een nieuw en belangrijk inzicht. Iedere keer dat er andere vrouwen om mijn TZ heen dartelen, kan ik daar geïrriteerd van raken en zelfs een beetje jaloers zijn. Sinds gisteren weet ik waar dat gevoel vandaan komt en dat het niets te maken heeft met eventuele concurrentie. Het heeft te maken met een gevoel van innerlijke onvrede. Mijn TZ heeft namelijk zijn roeping gevonden en leeft zijn droom nu intens, terwijl ik nog immer zoekende ben naar een manier om mijn talenten op een bevredigende manier in te zetten in dit leven. Mijn bijdrage te leveren aan de maatschappij en zo mijn unieke plekje in te nemen. Hij doet dat al op unieke wijze! Ik denk op die manier nog dichter bij mezelf te kunnen komen en het ware geluk in mezelf te vinden. Ik zie nu in dat ook deze ontwikkeling een gevolg is van de zeven weken die ik met mijn TZ heb doorgebracht anderhalf jaar geleden. Mijn gevoelens van irritatie, jaloezie en onvrede spelen voornamelijk op bij het zien van meiden/vrouwen die deel uitmaken van de droom die hij leeft. Zo zie ik dus in dat het tijd is om me te richten op mijn eigen droom, zodat ik hem echt los kan laten en hem onvoorwaardelijk de wereld kan gunnen. Hij was het nota bene die mij succes wenste bij deze zoektocht. Hij was het die tegen me zei: “Een beetje zoeken kan geen kwaad ;-)” Wie herkent dit en kan hierover met mij van gedachten wisselen?

Antwoord 1
Nou het enige wat ik hierover te zeggen heb is dit: laat je niet imponeren,door wie dan ook, ook niet door je tweelingziel, alles is betrekkelijk. Kijk slechts naar zijn zielsopdracht. De enige mens die mij imponeert (dus toch 😉 ) , is een evenwichtig mens en degene die onvoorwaardelijke liefde uitdraagt, naar wie dan ook. (Wieweet)

Antwoord 2
Over onze roeping: ik heb hem al ontdekt en hij nog niet. Hij was boos dat ik hier ons ziels-toekomstplan/onze roeping uiteen had gezet, zoals ik dat ervaar, hij niet of nog niet bewust. Ik was overstuur en 12 uur later was zijn boosheid weg. Tweelingzielen kunnen niet boos op elkaar blijven, dan is het alsof ze zichzelf in de weg zitten zo voelt het dan. Ik lag in bed en hij maakte energetisch heel diep contact, alsof hij onder mijn huid wou kruipen. Jaloezie is er nooit, dat hebben we in vorige levens al gehad, daar zijn we uitgegroeid. Wel nog af en toe in paniek reageren. Dus mijn advies: kijk eerst naar de ziel,en dan pas alle aardse persoonlijke beslommeringen eromheen.(Wieweet)

Antwoord 3
Ik herken wat je schrijft. Ik keek teveel naar wat mijn tz had. Ook ik heb het inzicht gekregen om mijn eigen wereld te ontdekken. Ipv dat ik de focus op hem houd, verwezelijk ik nu mijn eigen dromen. Nu geniet ik meer van hetgeen wat mijn tz doet. Gelukkig heb je het inzicht gekregen. Belangrijk is dat jij je er goed bij voelt. Blijf je zelf veel meer opzoeken en volg je goede gevoel. (Nora)