Q0898. Hoe ervaren jullie dit?

Onbekend

Ik heb een zielsliefde en al jaren heb ik zielscontact met haar, soms is het heel leuk en gezellig en hebben we gemeenschappelijk contact. En de andere keer wijst ze me af en loopt ze weg van mij in mijn astrale dan. Zo gaat dat al jaren maar we blijven elkaar opzoeken en we voelen elkaar sterk aan. Ook heb ik dagelijks geen contact met haar. Wel 1 keer via de telefoon gehad maar door de energie was het bijna niet te verstaan. Ik wil graag met haar contact al is het maar een vriendschap via de mail. Zij heeft een aardse vriend en een kindje dat geluk wens ik haar. Maar om elke dag nou in die onzekerheid te zitten en haar aan te voelen of in dromen of astrale werelden tegen te komen waar van alles gebeurt. En ze neemt niet eens contact op naar die vele jaren daar begrijp ik niks van. Hoe ervaren jullie dit?

Antwoord 1
Ik zie het zo in het vorige leven hadden we een liefdes relatie. En hadden we afgesproken als we op aarde zijn gaan we verder met onze relatie. Nu we op aarde zijn worden we herinnerd doorwezen van onze zielsdromen wie we in werkelijkheid zijn en waar we oorsprokkelijk vandaan komen. Ik als vrijgezel herinner mij dat zij heeft de keuze gemaakt om voor een aardse partner te kiezen. Dat is haar goed recht als zij gelukkig is gun ik haar dat. Hoe ze ook over mij denkt goed of slecht ik zal altijd onvoorwaardelijk van haar blijven houden. (Remco)

Antwoord 2
Vaak krijg je advies dat je eigenlijk niet wilt horen, vooral omdat de hunkering die je hebt naar contact enorm groot is. Je kunt uit 2 dingen kiezen, accepteren dat het er niet is en dat zij het niet wilt of je blijft het opzoeken en ervaart de consequenties. Als je eenmaal in de aanvaarding zit van geen contact, zul je merken dat de hunkering ook vervaagt. Je hebt namelijk met je ego te dealen die jou laat lijden naar de hunkering. Als je in je hart zit, heb je de hunkering niet dan alleen het ‘zijn’ (zoals het is). Doordat ik het heb losgelaten merkte ik dat ik nog zoveel aan mezelf moest werken maar ook mijn tz. Daarnaast zal je tz helemaal niet zover zijn met haar gevoel om zich op tz-niveau te begeven. De hunkering nodigt jou uit om aan je zelf te werken om tot harmonie in jezelf te komen. (Frans)