Q0897. Afspraak geschonden

Onbekend

Als het ‘voorbestemd’ is dat 2 mensen samenkomen, maar 1 vd 2 houdt zich er niet aan, dan kan de hele boel in de soep lopen. Wat moet je dan doen?

Antwoord 1
Nee dan loopt de boel anders, maar niet “in de soep”. Dan bepaalt het lot iets anders. Voor degenen (tweelingzielen) die in het laatste leven zitten is het strak geregeld denk ik, al is er dan ook wel verzet bij de een of de ander. Maar in dat leven is er geen ontkomen aan, die zijn al levens van tevoren voorbereid op de voorbestemming in hun laatste leven. In alle andere gevallen geldt volgens mij dit: Degene die de voorbestemming afhoudt -en kiest voor Plan B-, die maakt gebruik van zijn vrije wil, doet daar de ander veel verdriet mee en op enig later moment in zijn leven krijgt hij dat verdriet als een boemerang op hem teruggekaatst, door het leven zelf,en wordt hij een vreugdeloos persoon. Hij is namelijk ooit tegen de voorbestemming -Plan A- ingegaan en zal het gevoel krijgen dat hij nooit datgene uit het leven heeft gehaald dat er -voorbestemd- al inzat. (Wieweet)

Antwoord 2
Het kan niet fout gaan; we zijn niet perfect, luister naar je intuitie en vertrouw op een hogere macht; die heeft je ook samengebracht. (Onbekend)

Antwoord 3
Wat ik weet is dat je altijd wordt teruggeworpen op je afspraken, of ik nou wilt of niet. Het universum helpt je daarbij. Dit is mijn ervaring hoor, ik zie het ook bij mijn tz daar is zijn koppigheid niet tegen opgewassen. Iets trekt ons voortdurend naar elkaar toe. Kortom; we moeten leren met elkaar om te gaan.(Manon)

Antwoord 4
Niets.. Je kunt niets doen, en moet ook niets doen.. aangezien alles toch verloopt volgens de goddelijke orde.. (Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben het helemaal eens met de eerdere antwoorden. Je kan niks doen al zou je dat soms wel graag willen. Loslaten moet je doen en vertrouwen op boven. Als het de tijd nog niet is en je wilt van alles ondernemen om bv contact met elkaar te krijgen maar het loopt op niks uit dan raak je alleen maar gefrustreerd. Krijg je geen tekens die niet toevallig meer kunnen zijn? (Onbekend)

Antwoord 6
Ja hoor antw 5 die tekens blijven komen,er gebeurt zowiezo niets voor niets in het leven. Voor de rest is het leven zoals altijd: groei > amputatie > groei > enz. (Wieweet)

Antwoord 7
Antwoord 5, ik dacht juist lang dat het goed zou komen. Dat zei mijn gevoel en daar hield ik aan vast. Maar als een tz toch niet wil, mag dat kennelijk, niemand die hem/haar op het matje roept. De zwakste schakel bepaalt de uitkomst … (Onbekend)

Antwoord 8
Ik sluit me ook aan bij de antwoorden dat je helemaal niets kan doen. Je kunt het diegene laten weten zoals ik heb gedaan. Maar meer kun je niet. Je moet proberen diegene vrij te laten in zijn/haar keuzes. Komt er helemaal geen reactie of niets van de andere kant uit dan zul je dat moeten respecteren, hoe zwaar en verdrietig dat ook mag zijn. Houden van is ook los laten, diegene het geluk gunnen en de vrijheid te geven in haar/zijn leven. Ik lees af en toe berichten over afspraken die je toen in een ander leven gemaakt hebt met elkaar. Dat de relatie weer verder zal verlopen in een volgend leven. Ook ik en mijn soulmate hadden deze afspraak gemaakt dat we op elkaar zouden wachten. Toch begin ik steeds meer bewust te worden dat het universum andere taken voor ons heeft. Mijn soulmate weet van niets, ze heeft volgens mij geen idee. Misschien vergis ik mij en is dit voor mij een makkelijker manier om ermee om te gaan, dat weet ik niet. Het enige wat je kunt doen is verder gaan met je leven, niet gaan zitten wachten dat er een wonder komt. De keus ligt altijd bij jezelf hoe je ermee om gaat. Voor de andere helft is het meer, ben je op spiritueel niveau al zover ontwikkeld om je soulmate of tz aan te voelen. Het universum kan je alleen kleine boodschapjes geven maar als je deze niet ziet of niet wil zien dan kun je weinig. Het valt mij op aan verhalen dat vaak de ene helft al zover is en de andere helft niet. Dat zegt ook iets… Misschien moeten wij er iets uit leren door de ander los te laten en zijn/haar keuze te respecteren om in dit leven niet verder te willen of vriendschappelijk te ontmoeten met hun/haar soulmate/zielsliefde. Liefde kun je niet afdwingen, de liefde zal bij de ander in de ziel aanwezig zijn. Alleen wij weten en voelen die liefde. Het is frustrerend en het voelt als geamputeerd door het leven te moeten of als een 2eiige tweeling alleen verder te moeten leven omdat je broer of zus gestorven is, het is niet anders. De tijd zal het leren en de antwoorden zullen vanzelf een keer komen. Dat hoop ik toch wel eigenlijk…! (Onbekend)

Antwoord 9
Je kunt wel een steun zijn als je contact hebt met je tz. Mijn tz leidt voor het moment een heel moeilijk leven. Door zo nu hem te confronteren help ik hem om door te zetten. Uiteraard is het zijn beslissing wat hij ermee doet. Ik ondervind dat hij mijn adviezen toch aanneemt en er uiteindelijk mee aan de slag gaat. We hebben allemaal wel eens een steuntje in de rug nodig om vooruit te komen, waarom niet je tz. De tz-verbinding is iets heel moois maar ik zie het niet als een heilig iets net zoals ieder ander een persoon hier op aarde dat zijn les ook heeft te leren. (Francien)