Q0896. Kan niet bij mijn gevoel komen

Onbekend

Iemand stuurt me een sms en schrijft dat ze nog nooit zoiets bij iemand gevoeld heeft als wat ze nu voelt. Een diepe connectie en ze weet al erg veel van me. We hadden nog nooit een woord gesproken. Ik had haar wel al een paar keer gezien en had een gevoel van herkenning. Toch afgesproken om haar duidelijk te maken dat het niets zou kunnen worden maar het blijft me bezig houden. Waarom dat gevoel van herkenning maar niet dat sterke wederzijdse zielsgevoel? kan ik niet bij dat gevoel komen? Blokkeer ik iets? Heb op zich een goede relatie waarmee ik dacht oud te worden. Hebben kinderen en wil dat niet zomaar opgeven voor iets wat ik zou kunnen ontdekken. Ook met mijn huidige vrouw een gevoel van verbondenheid maar is nu minder geworden? Is het een kwestie van aandacht geven zodat gevoel van zielsliefde kan stijgen?

Antwoord 1
Nee het is een kwestie van negeren. Ik zou hier maar helemaal geen aandacht aan besteden verder. Je schiet er niets maar dan ook niets mee op. (Wieweet)

Antwoord 2
Net wat wieweet zegt, proberen te negeren. Eenmaal in die draaimolen, wordt alles qua gevoel bij je overhoop gehaald. Daar sleur je ook je gezin in mee. Het is de vraag of jij dat wilt als je de verhalen hier op de site hebt gelezen. Net wat je zegt, je vormt een gezin. Als ze jou het geluk gunt met je gezin dan doet ze dat. En als zij een beetje respect heeft voor jou, houdt ze haar gevoelens naar jou en je gezin voor zich want dat is liefde. (Manon)

Antwoord 3
Negeren vind ik wel heel cru hoor. Zeker omdat het jou ergens ook bezig houdt. Ik denk dat je je gevoel moet volgen, rustig alles overdenken. (Onbekend)

Antwoord 4
Naast het tz-proces, heb je nog altijd je eigen keus. Denk goed na of je je hierin wit verdiepen. Het is een heftig proces. Zoals ik lees, zit je er nog niet helemaal in. Denk goed na of je een goed functionerend gezin er voor op (waar jij ook een goed gevoel bij hebt) wilt geven. Het is niet cru dat je het negeert. Het is een keus dat je kunt maken. Je weet nu wat je hebt, maar weet niet wat je krijgt met je tz. Het lijkt me dat je je eerst gaat verdiepen in het tz-fenomeen hier op internet e.d. Als je eenmaal hierin gaat verdiepen zal jouwe leven niet meer hetzelfde zijn als voorheen. Het ligt ook aan jou hoe je ermee omgaat. Eigenlijk kan niemand jou echt een goed advies geven omdat je zelf die keus moet maken. Ik heb goed contact met mijn tz, de liefde tussen ons is intens dat we beiden soms voor een periode afstand nemen omdat we het niet goed aan kunnen. Dit is nu al 4 jaar zo aan de gang. We komen wel steeds dichter bij elkaar maar het vergt ook om de diepte met jezelf aan te gaan. Sterkte met je beslissing. (Sanne)

Antwoord 5
Misschien herken je haar, maar nog niet als tz. Misschien is ze ook wel een zielsverwant van je, daar kan je ook een gevoel van herkenning bij hebben. Ik denk dat als ze je tz is, en je haar hebt herkend maar nog niet als zijnde jou tz dat je dan ook niet de gevoelens ervaart die erbij horen, die je op deze site overal leest. Ik had mijn tz wel herkend maar verder niet, vond wel dat hij zich wat vreemd gedroeg. De gevoelens bij mij kwamen pas later. Negeren heb ik ook gedaan in het begin maar dat werkt niet, dat hou je niet vol. Hier ook een relatie met kinderen. Maar stel dat je je tz ontmoet hebt dan wil dat toch niet direct zeggen dat het gedaan is met je relatie. Je bent wel in de war en begint te twijfelen. Dat komt denk ik doordat de gevoelens die je voor je tz hebt veel sterker en anders zijn dan dat ze zijn voor je partner. Ik vind het nog steeds erg moeilijk, maar weet ook dat ik er zelf niks aan kan doen en probeer maar te doen wat ik denk dat het beste is en geef me over aan boven, zij weten hoe de weg eruit ziet en wat er nog gebeuren moet, hoe lang het nog duurt voor je echt bij elkaar kan zijn voor altijd. Ik vertrouw op boven en probeer het zo goed als dat gaat los te laten, maar dat valt lang niet altijd mee. Maar ik denk wel dat dat de beste manier is. (Onbekend)

Antwoord 6
Het is hard werken aan jezelf en uiteindelijk komt het wel goed. (Joyce)

Antwoord 7
Het feit dat je hier op deze site zit zegt al genoeg. Hoe kom je hier anders terecht? negeren kan tot op een zekere hoogte. Gewoon rustig aan aanzien en afwachten. Van boven komen vaak veel antwoorden, en als ze het willen dat het jouw ook overkomt, overkomt het je op den duur toch wel, of je wil of niet, wat je er mee doet is aan jezelf. Geniet van alles wat er om je heen gebeurt. (Onbekend)