Q0895. Ondraaglijke emotie

Onbekend

Soms heb ik zo’n ondraaglijke emotie, zou dat de groei kunnen zijn tussen mij en mijn tweelingziel? Dat heb ik niet elke dag maar 1 keer in de zoveel tijd.

Antwoord 1
Ik heb ook regelmatig ondraaglijke emoties. Die komen van mijn TZ, want die loost dat allemaal door naar mij en ik kan het niet tegenhouden. Momenteel zit hij slecht in zijn vel, dus ik automatisch ook. Ik ben de hele tijd onrustig en kan me niet ontspannen. Daar word ik ook kwaad om, ik heb alleen nog maar last gehad van dat hele TZ-gebeuren. Van mij mogen ze het opdoeken. (Onbekend)

Antwoord 2
Heel herkenbaar, wat een knock-out gevoel kan dat geven he? Gelukkig overkomt mij dat ook maar eens in de zoveel tijd en niet dagelijks. Heb van m’n twin vernomen dat hij soms ook van die momenten heeft en achteraf blijkt dat dan vaak synchroon te zijn met de momenten waarop ik die emotie ervaar. Ben ook erg benieuwd welke betekenis dit heeft… (Onbekend)

Antwoord 3
Wat bedoel je met ondraaglijke emotie? En wat is om de zoveel tijd? Kan je iets specifieker zijn? (Wieweet)

Antwoord 4
Wat bedoel je precies met ondraaglijke emotie? Ik heb wel dat ik mijn gevoelens heel intens beleef sinds ik weet wie mijn tz is. Alles wordt uitvergroot, heftiger. En bij verdriet is dat niet fijn, dat gaat tot op het bot soms. Ik denk wel dat dat te maken heeft met groei, met het hele proces wat tweelingzielen betreft en jezelf leren kennen. (Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben weer een stuk dichter bij mezelf gekomen. Ik heb 1 dag vreselijk ondraaglijke emotie ervaren en vandaag is het weer helemaal weg. En ik merk duidelijk het verschil met voorheen. Ik ben een stuk kritischer en ik ervaar meer zelfvertrouwen, wijsheid en de dingen gaan me makkelijker af. Ook is er wat met mijn tweelingziel gebeurd, ik kan haar karakter en gevoel beter voelen. (Onbekend)

Antwoord 6
Ik weet wat je bedoelt. Antwoord 1: ik vond het tz-gebeuren een blok aan mijn been. De emoties van hem plopte bij mij gewoon binnen of het nou uitkwam of niet. Onlangs kreeg ik een enorme huilbui, bleek het van hem te zijn. Zijn onrust is oneindig doorstoten in mijn gevoel, heel vervelend. Elke avond zend ik nu liefde en rust naar hem uit en plaats mezelf in een cocon, dat visualiseer ik. Het helpt goed. Na een periode van aantrekken en afstoten is ons contact frequent maar blijf alert dat ik sterk en bewust bij mezelf moet blijven. (Manon)