Q0894. Hoe tekens interpreteren?

Onbekend

Ik heb mijn soulmate/zielsliefde/tweelingziel nu al bijna 3 kwart jaar niet meer gezien. Wel 2 keer oppervlakkig contact gehad via een pagina maar verder niet. Toevallig moest ik van de week op zijn werkplek zijn, maar heb hem helaas daar niet gezien of tegen het lijf gelopen. Een paar uur nadat ik daar was geweest doe ik boodschappen en vind ik in de boodschappentas een notitievelletje afkomstig van die werkplek ( ik heb er zelf ook gewerkt).. 2 min later was ik aan het denken of hij nog wel eens aan MIJ zou denken, echt 2 seconden later valt mijn oog op een boek met de titel: ik zal je nooit vergeten. Ik lees de achterkant, en de hoofdpersonage in het boek heeft hetzelfde beroep als mijn zielsliefde… hoe bizar!!! 3 kwart jaar geleden was ik er nog erg van overtuigd dat ik weer contact met hem zou krijgen dmv een relatie of weer als collega`s. Nu ik hem steeds langer niet heb gezien ben ik er van overtuigd dat het niet meer gebeurt. Ook heeft hij net een kindje gekregen…. Hoe komt het dan dat ik toch tekens blijf zien die betrekking hebben op hem of het woord tweeling. Is dat dan gewoon toeval (wat niet bestaat) of moet ik geduld hebben en kom ik ooit nog in contact met hem? Hoe kom ik hier achter??

Antwoord 1
Ja dit is nog te summier om conclusies uit te kunnen trekken.Je bent alert en dat is al een goed teken op zich.De tekens die ik op mijn pad gekregen heb zijn ook summier geweest in het begin en ik droom ook haast nooit,wel zag ik het meteen al in een horoscoop en in een verpakte boodschap in twee gesprekken die wij meteen in het begin hadden,en juist die twee gesprekjes vatten onze toekomstige samenkomst en zielsopdracht samen.Je kunt het rustig afwachten, hecht er nog niet teveel waarde aan. En zeker geen dingen laten horen die hij als persoon wil horen,maar in gedachten dingen sturen die de ziel graag wil horen. Het resultaat is niet belangrijk nu, helemaal niet zelfs, het proces, het onderweg-er-naar-toe,dat is nu en in de komende jaren (?) belangrijk. Hoe minder contact jullie hebben hoe beter het proces gaat! (Wieweet)

Antwoord 2
Ik ken het maar al te goed, die tekens overal en altijd. Wat ze willen zeggen heb ik me ook vaak afgevraagd en ik weet het niet. Volgens mij wijzen ze je op het feit dat jullie twins zijn, een stukje bevestiging. Zo zie ik het. Ze sterken mij steeds weer in mijn geloof dat hij en ik onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn en vertrouwen moeten hebben in het universum. Want als mens kunnen wij onmogelijk alles overzien en begrijpen. Ook al lijken dingen nu onmogelijk, dat zijn ze waarschijnlijk niet. Tijd is maar een relatief begrip, een aards begrip. Sinds ik dit snap, is het allemaal veel helderder geworden. Minder moeilijk niet, ik mis mijn tz wel degelijk, en verlang soms erg naar hem. Maar ik kan er nu mee omgaan en dat loslaten. Het gevoel dat dan overblijft is pure liefde. (Onbekend)

Antwoord 3
Vorige week was de film Serendipity op tv en die laat heel mooi (en een tikje overdreven ook wel, het is tenslotte film) zien hoe tekens en signalen en toevalligheden meespelen tussen tweelingzielen. Als je die film nog nooit hebt gezien zou ik hem aanraden. Voor mij werkt het krijgen van tekens net als in de film, je moet er oog voor ontwikkelen maar eens je dat hebt, is het hek van de dam. Vanmorgen liep ik langs een etalage en was in gedachten bij mijn twin. Toen stond daar op een kaartje: “Get Together”. In gedachten vroeg ik me af waarom hij soms zo afstandelijk doet en zag toen op een ander bordje “Simply Human” staan. Dat is toch prachtig? (Onbekend)