Q0893. Niet zonder haar kunnen

Remco

Ik heb haar 6 maanden lang niet meer in mijn zielsdromen gehad en nu 1 januari 2012 kwam er een engel op mij af. En kom ik haar weer tegen ik heb gemerkt dat ik niet zonder haar kan. Ik voel me geamputeerd als zij een tijd niet in mijn zielsdromen komt. Als zij mij een goed gevoel geeft stroomt er z`n heerlijk gevoel door mijn lichaam onbeschrijfelijk gewoon. Ik zou graag weer vrienden met haar willen worden. Voorheen heeft ze de vriendschap via hyves verbroken helaas. Alhoewel we geen relatie hoeven aan te gaan vindt ik het wel jammer dat we niet gewoon mailen met elkaar. Zijn er mensen die dit ook hebben?

Antwoord 1
O ja Remco, ik maak juist hetzelfde door als jij. Hij heeft bij mij ook ruwweg het contact verbroken, me uit zijn leven geband. Hij is getrouwd en wil de ander niet kwetsen, en heeft teveel schrik voor zijn gevoelens voor mij … Maar ik wil enkel vriendschap met hem, en zelfs dat is niet meer mogelijk. Nu gaat het al wat beter, kan ik hem beter loslaten, maar de voorbije maanden voelde deze afstand zo pijnlijk en afschuwelijk aan, ik voelde me zo verscheurd vanbinnen … Maar, we moeten verder he … met onszelf 🙂 (Onbekend)

Antwoord 2
Heel herkenbare boodschap voor mij! Zou bijna denken dat deze op mij van toepassing zou kunnen zijn. Ik heb idd rond dezelfde tijd denk ik mijn hyves verwijderd en had toen Remco op mijn vriendenlijst staan. Het gevoel van deze energie is heel herkenbaar en de bijbehorende amputatie ook. En zeker de energie die het over en weer gaf. Bijzonder…(Liesbeth)