Q0890. Obsessie

Onbekend

Klopt het dat het soms net een obsessie lijkt. Dat je niet zonder kan en dat je moet ook al wil die ander niets meer maar dat je dus niet kunt loslaten? Terwijl het zonder eigenlijk veel beter gaat? Wordt je er een beetje gestoord door ik bedoel dus een obsessie ? Tegelijkertijd zit je zelf ook in een sneltrein qua groei. Je wordt ondertussen sterker, wil je dat je Zielsliefde ook vertellen? Veel van verleden wordt gezuiverd? Iedereen is liever in je ogen? En weet je dat als hij wel zou reageren dat er weer veel confrontatie zou zijn ? Ik zit nog midden in het proces… Pffff

Antwoord 1
Ja hoor alles klopt. In mijn geval kan je het astrologisch zien. Nadat ik tweelingziel ontmoette begon Pluto op Venus in te lopen en tot en met eind dit jaar ging/gaat hij DRIE keer over Venus heen! Schuift dus een stukje terug en weer verder 3 maal. Dan ben je letterlijk en figuurlijk geboeid door iemand in mijn geval dus mijn tweelingman. Zijn Neptunus daarentegen stond langdurig tegenover zijn Venus,dat betekent dus: niet goed kunnen koersen op liefdesgebied. Waarschijnlijk heeft hij een aantal maanden lopen twijfelen wie nou mijn twinziel was. Zijn Pluto gaat over niet al te lange tijd,ongeveer vanaf volgend jaar, langdurig een conjunctie maken met zijn Maan,en dat is een sterke aantrekkingskracht tot een vrouw maar het kan evengoed een emotionele machtsstrijd met zijn moeder zijn, of allebei. Het zijn maar voorbeelden, waarbij ik bedoel dat het beslist de moeite waard maakt om via de horoscoop duidelijkheid en dus verlichting van het proces, te krijgen, zodat het minder obsessief wordt. Bij mij helpt het zeer zeker. (Wieweet)

Antwoord 2
Beste wieweet , ik wil ook zo’n berekening maken. Hoe doe ik dat? Alvast bedankt voor het lezen en antwoorden! (Onbekend)

Antwoord 3
Met een astroloog doe je dat of online via astro.com je gegevens invoeren en dan komen de gegevens eruit gerold. Er staat ook een handleiding, introductiecursus, hoe je de tekens en planeetstanden moet interpreteren. (Wieweet)