Q0889. In balans

Onbekend

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik hem heb gezien. Ik heb hem ongeveer een half geleden nog gesproken en tot drie maanden geleden gemaild. Waar ik het meest last van heb gehad is uit balans te raken. Dat kwam ook door hem. Nu ik geen contact meer heb lijkt het wat beter rustiger. Hoe blijf je in balans? Het lijkt al wat beter nu ik meer afstand heb genomen en mezelf op 1 zet. Maar vaak nog wisselende dagen…

Antwoord 1
Ik herken wat je schrijft. Ik heb een lange tijd mijn tz ook bewust op afstand gehouden. Eigenlijk voelde het heel goed. Heerlijk om weer helemaal in balans te zijn buiten het contact met mijn tz. De dagelijkse gedachten aan hem waren veel minder. Ik was trots op mezelf dat ik dit had bereikt. Voor de kerst zei iets in me dat ik even iets van me moest laten horen naar hem. Heb ik gedaan. Daarna is het contact tussen hem en mij aangebleven. Waar ik wel op moet letten dat ik weer niet helemaal inga op alle gevoelens die tussen ons spelen maar bij mezelf moet blijven. In het contact met mijn tz realiseer ik dat ik voor mezelf nog een hele lange weg te gaan heb en bij mijn lessen moet blijven om bij mijn balans te blijven. (Manon)