Q0885. Spirituele relatie

Remco

Ik heb een spirituele relatie in de astrale wereld. Daar heb ik ook mijn zielsliefde ontmoet en we hebben allebei een samensmelting gehad. Echter voelen we elkaar ook sterk aan in het dagelijkse leven maar we hebben geen contact. Dat vindt ik erg jammer want ik wil haar ook in het aardse leven leren kennen. Zij heeft een relatie met een aardse partner en dat zal wel een reden zijn denk ik. Hoe ervaren jullie dit?

Antwoord 1
Hoi Remco, Ik begrijp helemaal wat je meemaakt en hoe het voelt. Ik zit namelijk zelf in een soortgelijke situatie alleen aan “de andere kant”. Ik ben dus degene (vrouw) met een aardse relatie en een tweelingzielrelatie daarnaast). Die tz relatie speelt zich dus ook af in het astrale/spirituele. Dat wil zeggen dat er tussen ons vooral contact is als we slapen, en telepathisch als we wel bij elkaar zijn. We zien elkaar regelmatig maar nooit met zijn tweeen, altijd met andere mensen erbij en dan communiceren we met onze gedachten. We zeggen heel vaak precies hetzelfde op hetzelfde moment. Hoe deze band zich verder zal ontwikkelen weet ik niet precies. Ik hoop alleen dat hij nog intenser zal worden en we elkaar wat vaker onder 4 ogen zullen gaan zien. Een echte relatie tussen ons zit er voorlopig nog niet in, maar DAT we ooit bij elkaar gaan komen weet ik zeker. Heb jij je twin wel eens in het echt gezien? (Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb hetzelfde als jou ik treed s`nachts ook uit mijn lichaam en ik kom in mijn dromen mijn zielsliefde tegen. Ook kan ik in contact komen met overledenen. Ik zie mijn zielsliefde zo nu en dan in het dagelijkse leven vooral met de kermis. Zo nu en dan hebben we ook astrale erotiek samen. Dat is zo intens dat ik verlang naar meer. Hoe het verder ontwikkelt tussen ons weet ik niet. Het liefst wil ik een aardse relatie met haar. Want het is tenslotte mijn wederhelft. (Onbekend)