Q0880. Exclusieve kennis?

Onbekend

Er is niemand op de hele wereld die jou zo goed kent als je tweelingziel doet. En er zal ook nooit iemand in de toekomst jou zo goed kennen en doorgronden als je twin. Op zielsniveau dan he. Dan is mijn vraag: zou je het willen? Dat iemand anders, je huidige partner, beste vriend/vriendin, beste broer/zus/ouder enz. je net zo goed, zo perfect aanvoelt? Of vind je het juist lekker exclusief zo?

Antwoord 1
Nee, ik vind het niet exclusief, wel pijnlijk en moeilijk. Maar ik heb het dan ook helemaal gehad met dat ‘twingedoe’ op dit moment. Als ik een toekomst buiten m’n huwelijk voor me zag, was dat absoluut zonder partner. Nu ik zl gevoeld heb, hoop ik ooit iemand te ontmoeten die me hetzelfde kan laten voelen, die ik net zo vertrouw, waarbij ik me ook zo op m’n gemak kan voelen (met minder neem ik geen genoegen), en dan ‘gewoon’, lekker ongecompliceerd genieten. (Onbekend)

Antwoord 2
Mijn partner kent mij toch wel bijna net zo goed als mijn tz. Ook met hem heb ik vaak dat we dezelfde woorden zeggen, dat ik weet wat hij gaat zeggen en wat hij denkt. Maar dat kan ook komen door het feit dat we al zo lang samen zijn waardoor je op elkaar ingespeeld raakt. De “relatie” met mijn twin zit op een totaal ander niveau, of moet ik zeggen in een andere wereld? Namelijk de astrale wereld. Hij is weliswaar gewoon in leven en ik zie hem regelmatig maar ons contact speelt zich af in het astrale/onzichtbare/spirituele. Ik voel hem, ken hem door en door zonder dat hij me ooit alles over zichzelf heeft verteld, ik BEN hem in zekere zin. Dat snappen degenen die hun twin kennen wel denk ik. Hij voelt als een open boek, maar ook als een spiegel. Hoewel wij helemaal niet hetzelfde zijn, is onze manier van denken en voelen dat wel. En dat is met mijn eigen partner anders. (Onbekend)