Q0876. Nog nooit gezien..

Onbekend

Ik Wist niets over “tweelingzielen”.. Totdat ik contact kreeg met iemand via internet. Het eerste telefoongesprek, stilte, emotie! Een enorme energievlaag, herkenning en thuiskomen. Het was niet meer dan een bijzonder vreemd gevoel. Wat ik eigenlijk altijd geweten heb, zeker onbewust, maar vrij sceptisch gekeken naar de spirtuele wereld. (ondanks mijn eigen bevindingen daarin) Hij attendeerde mij op het boek “tweelingzielen”. Na 2 maanden pas gaan lezen, en ik begreep zo goed mijn gevoel van al die jaren, heerijk! Inzicht in mijzelf werd groot. Voel een onvoorwaardelijk liefde, hebben dat ook uitgesproken, door de telefoon. Helaas is hij gebonden. Voor mij is dat niet zón probleem. Kan op afstand de liefde voelen, gun hem zijn relatie. Hij heeft het contact verbroken, pijnlijk en te zot voor woorden deze ervaring. Heb hem namelijk nog nooit ontmoet! Zelfs geen foto van hem gezien. En toch liefde voelen.. Voor een nuchtere dame, een hele bijzondere ervaring! Iemand ooit zoiets ervaren?