Q0875. Ineens neemt hij dan weer contact op

Onbekend

Zit ik vandaag lekker op de bank, gaat ineens mijn telefoon. Een berichtje van mijn TZ over iets kleins, iets ogenschijnlijk onbelangrijks. Doet ie anders nooit. Ik was eerlijk gezegd blij verrast en stuurde meteen een antwoord terug, kreeg reactie, nog een antwoord en toen was het stil. Ik ben juist afstand van hem aan het nemen en dat gaat erg goed. Ik was er al in geslaagd om een groot deel van de dag niet aan hem te denken en er geen energie meer in te stoppen, heb er ook vrede mee dat het gewoon niet de tijd is voor ons en ben gelukkig met mijn leventje. Oke, maar waarom neemt hij opeens contact op? Wilde hij graag een reactie van me, kijken hoe ik zou reageren? Of was het daadwerkelijk alleen maar om hetgeen te vragen dat hij vroeg (een simpel huishoudelijk iets). Vorige week gebeurde er ook al zoiets; hij wilde op visite komen bij ons ‘s avonds. Was al heel lang geleden. In eerste instantie weerde ik het af maar later vond ik het wel leuk. Wat wil dit gedrag nou zeggen? Iemand een idee?

Antwoord 1
Dat hij je dat moment mist en even je aandacht zoekt? Dat hij zich op dat moment alleen voelt en even bevestiging zoekt? Wel herkenbaar gedrag en ook niet heel erg vreemd denk ik, het is aan jou hoe daar mee om te gaan… (Onbekend)

Antwoord 2
Dat hij je sms-t wil op zijn minst zeggen dat hij op dat moment aan je denkt. (Onbekend)

Antwoord 3
Je kan elkaar niet missen, mijn ervaring is dat mijn tz (die mij op een afstand houdt) na een bepaalde tijd altijd contact opneemt al is het over niets. Ook heb ik het een aantal keren onbedoeld zelf uitgelokt, een bepaald mooi muziekje hard zetten, voor je tz, of een intense behoefte aan contact uitspreken van binnen, en dan gaat de SMS af. Ook omgekeerd: Zet je je tz op ijs, dan kan je ook meteen een reactie krijgen. Die voelt dat dan, maar is zich dat waarschijnlijk helemaal niet bewust. Voor mij een dijk van een bevestiging van de band. (Onbekend)

Antwoord 4
Ja antwoord 3, dat klopt allemaal wel, ik ervaar dat ook. Maar nu was ik laatst jarig en toen heeft hij helemaal niets laten horen. Of ie het vergeten is of er gewoon niet bij stilstaat omdat ik het ook niet heb gevierd, weet ik niet. Dat denk ik wel. Ik baal er eerlijk gezegd wel van, dan ben ik dus toch niet zo belangrijk voor hem als hij voor mij. Of is een verjaardag slechts een aardse formaliteit? (Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 4 Ja een aardse formaliteit en een astrologisch gegeven. De zon die staat precies weer op zijn geboorteplek in je horoscoop en, aangezien de zon voor ego staat, doet het ego zich op die dag extra gelden en dat is nou net wat twins niet nodig hebben, dat ego. Je verjaardag zou je niets meer moeten kunnen schelen wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet, de ziel gaat voor (leef-)tijdloosheid. Dat is mijn gedachte hierin. (Wieweet)