Q0874. Langste pauze?

Onbekend

Ik heb mijn zielsverwant inmiddels al bijna 2 jaar niet meer gezien of gevoeld. Het laatste contact is bijna een jaar geleden. De bal ligt bij haar… Wat is de langste denkbare pauze tussen zielsverwanten? Of een permanente pauze, tot aan het volgende leven?

Antwoord 1
Daar valt geen touw aan vast te knopen, dat is namelijk voor elk tweelingpaar weer anders. Er kunnen bepaalde zaken afgesproken zijn vóór jullie geboorte, maar dat kan ook weer van alles zijn. Misschien dat als je heel goed naar je gevoel luistert, je je dan weer herinnert wat er tussen jullie is afgesproken. Of iedereen zich er dan ook aan houdt blijft de vraag. Sommige dingen ‘mogen’ pas gebeuren als er bepaalde lessen zijn geleerd. Er is wel hulp ‘van boven’, maar daar is ook niet altijd een touw aan vast te knopen. ‘Hier beneden’ en ‘daar boven’ zouden ze het in elk geval wel leuk vinden als wat afgesproken was waarheid wordt. Alles wat je nu kunt doen: blijf leven naar je gevoel, blijf geduldig aan jezelf werken waar nodig, vraag wat hulp en vertrouw erop dat je krijgt wat je nodig hebt. Mocht er zich dan tzt een kans aanbieden, ga daar dan zorgvuldig mee om. Groet, Iemand die ook wacht. (Onbekend)

Antwoord 2
Goeie vraag, van een vorig leven was het minimaal 34 jaar denk ik en dit leven van 1967-2007, dus 40 jaar. (Wieweet)

Antwoord 3
Mijn langste pauze was 8 jaar. Tegen de tijd dat het zo ver was dacht ik steeds sterker aan hem. Er kwamen ook steeds meer tekens die mij aan hem deden denken. Nu heb ik nog contact met hem maar ik probeer een beetje afstand te houden. Hij is getrouwd en ik merk dat ik steeds meer van hem wil maar ik wil niet tussen zijn huwelijk gaan staan. Ik weet wat ik wil maar hij is er nog niet klaar voor om de stap te zetten. dus ik zal geduld moeten hebben en dat val soms niet mee. Als hij mij aankijkt met die blauwe ogen oohh dan moet ik me echt in houden ;). ik vind het echt heerlijk om naar hem te kijken maar het liefst heb ik hem in mijn armen. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik vind de pauze of tijdsspanne tussen niet-spiritueel en spiritueel bewustzijn net zo interessant. Bij het ene stel is het zo gepiept m.a.w. beiden hadden al bijna evenveel of hetzelfde spiritueel bewustzijn, bij het andere duurt het minimaal 5 jaar. En dan nog moet je misschien wachten op een moment of situatie die de twin zo intens raakt, dat hij/zij volkomen van doelstelling verandert met zijn/haar leven. Dus de meer bewuste geeft de voorzet, de minder bewuste wordt geraakt en neemt vervolgens het initiatief (of maakt de opening) voor toenadering en samensmelting. (Wieweet)

Antwoord 5
De eerste pauze was ongeveer 10 jaar, de tweede ook, maar toen hadden wel tussendoor contact via de mail heel af en toe. Na een fysieke ontmoeting vorig jaar is het eerst weer een poosje heel onrustig geweest en merkte ik dat ik meer wilde en al mijn aandacht naar hem toeging. Nu is het weer wat rustiger aan het worden en is er helemaal geen fysiek, mail of sms contact. Het geeft me rust. Na een ontmoeting of contact moment ben ik helemaal van de kaart en duurt het weken voordat ik weer verder kan.(Onbekend)