Q0873. Onveilig gevoel met een zielsverwant?

Onbekend

Ik zat in een relatie toen ik mijn zielsverwant onmoet heb. We hebben een waanzinnige tijd tesamen gehad. Ze wilde graag dat ik voor haar koos, maar ik durfde het niet. Ik voelde mij onveilig bij haar. Ze speelde spelletjes om mij onder druk te zetten om voor haar te kiezen. Ze had het vaak over andere mannen, in de zin dat ze daar dan wel een volledige relatie mee kon hebben. M.a.w. ‘kies voor mij!’ Maar die spelletjes hadden een diepe impact op mij; ik voelde mij onveilig bij haar. Als zij zo gemakkelijk een zielsverwantenrelatie opzij kon schuiven voor een andere relatie… Zijn er meer mensen die ervaringen hebben met het niet goed voelen met een zielsverwant?

Antwoord 1
Heb je dit ook gecommuniceerd naar haar toe? want als ik je verhaal zo lees zou voor mij precies hetzelfde gelden als ik in haar schoenen stond. Waarom blijf/bleef jij in een relatie zitten en ging je met haar een half/half situatie aan? Daar zou ik me ook onveilig door voelen en onzeker van worden. Als jij zo gemakkelijk een zielsverwantenrelatie laat lopen voor, of naast een andere relatie….. Iemand onder druk zetten is nooit goed en werkt ook zeker niet, maar kun jij je wel in haar gevoel verplaatsen? (Onbekend)