Q0871. Wat moet ik doen?

Onbekend

Wie wil mij helpen met wat antwoorden? Ik ben momenteel op de vlucht voor mn twin en weet niet zo goed wat ik moet doen. Hij is getrouwd met een hele lieve vrouw waar ik het heel goed mee kan vinden. Elke keer als ik bij hem in de buurt ben, ben ik gewoon me zelf niet, de gevoelens, alles er om heen, ik wordt gewoon geleid. Het is alsof ik mezelf niet meer ben, ik voel hem, ik zie hem, heb mij nu terug getrokken maar weet niet zo goed of ik daar goed aan doe. Weet me momenteel even geen raad, wie kan mij helpen ??..

Antwoord 1
Ja dat je je teruggetrokken hebt, daar doe je heel goed aan. Je bent op de vlucht, is dat omdat je gedwongen bent om contact te hebben? Via je werk, straat of familie ofzo? (Wieweet)

Antwoord 2
Ik ben de vraagsteller, en ik heb hem via familie van mij ontmoet op een feest. Altijd als wij weer een feest hebben zie ik hem, hij vraagt al om mij bij mn nichtje en gisteren sprak ik hem via de telefoon en was ik weer heel happy. Het wordt er zo niet makkelijker door alleen moeilijker, groetjes.(Onbekend)