Q0869. Fysieke gelijkenis…

Onbekend

Lijken jullie fysiek ook op je tweelingziel? Of bijvoorbeeld zelfde blik in ogen, zelfde manier van bewegen?

Antwoord 1
Ja, ik denk het wel. Ik denk naar mijn gevoel en naar mijn zielsdroom ervaringen en naar het zien in het dagelijks leven dat zij heel veel overeenkomt met hoe ik ben. Het mooie is dat als we elkaar tegen komen doen we net dat we elkaar niet kennen of niks met elkaar hebben. Ik zou best weleens een keer willen weten wat ze voor mij voelt. Ik heb het trouwens erg goed getroffen haha. Zij heeft een vriend en een kindje waar ze ook veel van houdt, dat gun ik haar. Maar ik hou ook van haar zo gek is dat niet want ze is mijn wederhelft. Maar als we eenmaal thuis zijn ben ik weer heel blij dat ik haar weer heb gezien. (Onbekend)

Antwoord 2
Nee totaal niet, juist complementair.(Wieweet)

Antwoord 3
Het grappige is dat hoewel we nou ook weer niet enorm op elkaar lijken qua uiterlijk, we toch bepaalde trekken hetzelfde hebben, die dan in onze families niet vaak voorkomen. Zo heb ik als enige in mijn familie groen/blauwe ogen en dat heeft hij ook. Misschien kun je fysieke kenmerken dus ook wel voor je geboorte uitzoeken, binnen de grenzen van de mogelijkheden van het betreffende genenmengseltje. (Onbekend)

Antwoord 4
Iets in zijn ogen..trok mij. Niet enkel dat uiteraard maar ik snapte het nog niet. Later pas toen ik een foto had van mijzelf en diezelfde blik zag, diezelfde melancholiek. We lijken erg op elkaar. En misschien ook niet. (Onbekend)

Antwoord 5
Het grappige is dat hoewel we nou ook weer niet enorm op elkaar lijken qua uiterlijk, we toch bepaalde trekken hetzelfde hebben, die dan in onze families niet vaak voorkomen. Zo heb ik als enige in mijn familie groen/blauwe ogen en dat heeft hij ook. Misschien kun je fysieke kenmerken dus ook wel voor je geboorte uitzoeken, binnen de grenzen van de mogelijkheden van het betreffende genenmengseltje. (Onbekend)

Antwoord 6
In principe lijken we fysiek niet op elkaar, maar je zou wel kunnen zeggen dat we allebei hetzelfde soort ‘type’ zijn. Qua kledingstijl, qua pigmenten (beide zijn we zomertypes) en qua uitstraling zijn we elkaars gelijke. Zo hebben we allebei iets ‘verfijnds’ over ons. Het was op enig moment zelfs zo dat de mensen om ons heen naar ons keken en tegen me zeiden: ‘Jullie zijn zó leuk samen, we vinden jullie een stel.’ (Onbekend)

Antwoord 7
Ruim vijf jaar geleden zag ik een man voorbij lopen, ik keek naar hem en dacht “he die is wel een beetje zoals ik” Toen nog onwetend en niet wetend wat er daarna nog komen zou. Daarna volgde nog meer herkenning. (Onbekend)