Q0868. Speciaal voelen…

Onbekend

Sinds ik mijn tz heb ontmoet ben ik de hele dag bezig met het tweelingziel gedoe. Vanaf toen ben ik ook veel anders gaan denken. Sinds die ontmoeting voel ik me ook wel een beetje speciaal. Hebben jullie dat ook?

Antwoord 1
Eigenlijk voor die tijd al. Alsof ik iets bijzonders moest doen. Waar het om ging begreep ik pas toen ik mijn tz tegenkwam. Maar we hebben te vaak het idee dat we maar heel gewoon zijn, terwijl we allemaal speciaal zijn. We denken vaak dat we er in de wereld niet toe doen. Niets is minder waar. Er moet iets bijzonders gebeuren voor we dat gaan voelen. (Arundash)

Antwoord 2
Ja dat komt omdat je spirituele ontwikkeling in een versnelde gang gaat, zodra je je bewust bent van je tweelingziel; dan komt er een extra dimensie bij in je denken, je voelen, je zijn. Op een onbewust niveau spelen ook nog mee de (vele) voorgaande levens met je twin, die beinvloeden je nu ook. Dat maakt het allemaal dat je je nu speciaal en HEEL voelt. (Wieweet)

Antwoord 3
Ik heb geen tijdsbesef meer, tenminste, ik weet 100% dat er na de dood overgaan naar de hemel is of naar een andere dimensie. Omdat ik zo veel ervaringen heb opgedaan en dingen weet van mensen. Ik blijf gewoon mijzelf ik hoef me niet speciaal te voelen ik heb gewoon aanleg tot het 6de zintuig en dat hoef ik ook niet naar buiten te brengen vind ik. Soms kijken mensen die ik een reading heb gegeven mij wel eens langdurig aan met vraagtekens. Ik doe dan alsof er niks aan de hand is. (Onbekend)

Antwoord 4
Mooie woorden (wieweet), mijn dank daarvoor.. Het klopt inderdaad, zeker wanneer ik naar mezelf terugkijk en zie hoe ik, in anderhalf jaar tijd, spiritueel ben gegroeid… Ongelooflijk..!! Ik had na mijn zielsliefde eventjes een andere vriendin en die vond mij echt (goed bedoeld hoor) een oude ziel… Soms hoor ik mezelf ook gewoon praten zonder dat ik er echt bij na hoeft te denken, advies geven, wijze woorden enzo… Al het wezenlijke heeft ook geen invloed meer op mij, en ik zie nu echt in dat de mooiste dingen in het leven gewoon gratis zijn. En wat had ik een verdriet om haar, verschrikkelijk.. Nu wil ik haar alleen maar bedanken, en haar en ook mezelf in laten zien dat de puurste vorm van liefde gewoon loslaten is… en ik wacht op haar, voor altijd en eeuwig.. Alles klopt gewoon… (TD)

Antwoord 5
Tweelingzielen zijn als een geheugenmetaal: na activering willen ze weer naar hun oorspronkelijke vorm terug 😉 (Wieweet)

Antwoord 6
En die oorspronkelijke vorm is te verkrijgen door getweeën weer tot één te laten vloeien.. Zoals het ook was voor dat wij gescheiden werden van elkaar, niet waar (wieweet)..?? (TD)

Antwoord 7
Juist, TD, dat bedoel ik.(Wieweet)

Antwoord 8
hahaha,ik moet zeggen (wieweet), ik lees jouw geschreven stukjes dikwijls met bewondering… Ga zo door!(TD