Q0867. Meerdere zielsliefdes?

Onbekend

Is zielsliefde hetzelfde als je tz? Kun je meer dan 1x een zielsliefde ervaren? Ik ben iemand tegen gekomen die het evenbeeld is (zelfde houding, blik, manier van lopen, uiterlijk etc. Hij bezorgt mij dezelfde kriebels, ik durf hem gewoon niet aan te kijken. Is dit mogelijk?

Antwoord 1
Ik heb zelf 1 zielsliefde op astraal en het goddelijke niveau echt heerlijk is dat zo intiem dat is echt de hemel. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik lichtwerk mag verrichten en mensen en het leven weer draagbaar te maken voor de dierbaren. En het te laten inzien dat er helemaal geen afscheid meer is en we allemaal op een dag bij elkaar komen. Daarnaast heb ik ook erotiek met andere vrouwen gehad gewoon voor de lust. Maar de erotiek met mijn tweelingziel is toch erg bijzonder en diepgaander. Dit komt onbewust of je kan het ook oproepen maar daar moet je erg goed mee overweg kunnen want er gebeurt vanalles in de astrale wereld je moet daar echt heel ervaren in zijn. (Onbekend)

Antwoord 2
Antwoord 1: waarom heb je alleen maar kontakt op astraal niveau? Heb je je tz wel ontmoet? (Onbekend)