Q0866. Vrijen op afstand?

Onbekend

‘s Nachts wordt ik vaak wakker, en heb het gevoel dat er iemand met me vrijt. Ook af en toe overdag dit gevoel. Wie herkent dit? Is dit mogelijk of zit het tussen mijn oren?

Antwoord 1
Als ik mijn eigen lichaam actief aanraak, ongeacht of dit met een seksuele bedoeling naar mezelf is, voel ik soms in mijn hart een reactie van mijn tz. Dit gebeurt meestal laat in de avond, en soms ‘s nachts resp. overdag. Ik heb me afgevraagd wat ze zou voelen als ik me met een hamer op mijn vingers sla. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja dat is zeker mogelijk, ik heb ook sex op zielsniveau. En ook overdag voel ik haar als ze in de buurt is en dat voelt goed, heerlijk is dat. Ook voel ik opwinding dan weet ik dat ze bezig is geweest en aan mij denkt, ook dat is een heerlijk gevoel. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik mag niet ‘s nachts werken van mijn tweelingziel. Op afstand voelt hij dat, na 12 uur wil hij dat ik naar bed ga zodat onze zielen contact kunnen maken. Ik weet niet of ik hem ook daadwerkelijk uit de slaap hou. Zodra ik lig, gaat de kundalini energie werken. Hoe langer ik dat naar bed gaan uitstel, hoe sterker die kundalini werkt, natural high gevoel. (Onbekend)