Q0863. Zal twin ooit zover zijn?

Onbekend

Mijn twin is nog niet klaar voor twin-liefde, maar ik wel, dus ik zit eigenlijk in de wachtkamer. Ga natuurlijk wel door met mijn leven, maar grote doorbraken qua ‘dichter bij jezelf komen’ hoeven bij mij niet meer te gebeuren, want ik luister al goed naar mijn gevoel, ben al klaar met dat stukje. Maar ik vind het wel een beetje lullig dat ik nu op hem moet wachten en niet weet of hij ooit zo ver zal komen dat ie voor mij kiest. Het ligt dus helemaal aan hem of wij nog bij elkaar komen, ja of nee. Vind dit vaak best oneerlijk. Alsof mijn gevoelens er niet toe doen. Altijd maar de sterkere moeten zijn en ‘stank voor dank’ gaan me wel eens de keel uithangen.

Antwoord 1
Ik zit precies zo. Wist dat ik in mijn leven nog iets moest doen, maar wat dat was werd me opeens duidelijk toen ik mijn tz ontmoette. Heb ook gekregen dat dat alles is – ik heb mijn huiswerk af. De bal ligt aan de andere kant. Is allemaal heel heftig, ik wil nog niet dood al had dat voor mijn gevoel weinig gescheeld toen ze on the spot met een ander meeging. Vind het ook heel moeilijk met die gevoelens om te gaan, begin ook niet met een ander, zoals zij. Hoe dieper ik naar mezelf toe ga, hoe dichter ik bij mijn tz kom! Dus werken al die oude lessen niet meer van het ego loslaten en op zoek naar je ziel… Het enige dat ik kan doen, is erbij blijven. In die zielsliefde staan. Wij zijn een. Dus als ik goed voor mezelf zorg, zit zij ook goed in haar vel. Dan kan ze ook haar pad beter lopen. Waar dat ook heen voert! uiteindelijk naar haar tz, desnoods een leven verder. Ga ik zitten griepen, dan bezorg ik niet alleen mezelf een ongelukkig gevoel, maar haar ook. Sinds ik dat zo bekijk, kan ik ermee omgaan. (Onbekend)

Antwoord 2
Ik snap je helemaal. Het voelt heel oneerlijk. Mijn twin leeft er ook maar lekker op los. Maar ergens voel ik dat hij dat lege leven ook zat begint te worden. Hij wordt ook ouder en krijgt behoefte aan ware liefde (zijn eigen woorden). Toch zal het nog lang duren eer hij daar ook aan toe is, voor de volle 100%. Het is een harde leerschool met veel tranen en frustratie voor mij, maar ik kan niet anders dan het doorstaan. Sterkte. (Onbekend)

Antwoord 3
Nee het ligt niet aan hem of jullie bij elkaar komen, jullie worden samengevoegd of niet. Je zal het in dat geval merken: de spanningen lossen op, het maakt zelfs niet meer uit of jullie samenkomen of niet, zo easy. En juist dan is het juiste moment, alle spanning eruit. Wij komen naar mijn gedachte bij elkaar, maar worden vijf jaar lang gescreend “van boven”, en er verandert wel degelijk iets, stukje bij beetje. (Wieweet)

Antwoord 4
Ik weet het niet, ik weet soms niet meer wat ik voel. Is het mijn ego of is het mijn ziel die gedachten naar boven laat komen. Het blijft lastig, je moet voortdurend je gevoelens aan de kant schuiven. Het probleem bij mij is dat ik niets wil forceren. Ik wil niet gezien worden als een stalker omdat je tegenwoordig zo verschrikkelijk moet oppassen. In het verleden heb ik al domme fouten gemaakt door een eerste stap te zetten omdat ik niet wist wat mij over kwam qua zielsliefde, ik ben er heel snel op terug gekomen en hou mij al 5 jaar stil. Nu heeft zij de 2e stap naar mij toe gezet na 5 jaar. Wel met een nickname door aan te melden op een website waar ik ook op zit, maar ik weet dat zij het is. De vraag waar ik mee worstel is, houd ze mij in de gaten wat ik schrijf of doe of maak ik iets in haar los? Ik blijf met beide benen stevig op de grond staan en probeer realistisch te blijven, maar het wachten gaat mij de keel uit hangen. Het gevoel is 24/7 aanwezig en ik mis deze vrouw ontzettend. Voorlopig blijf ik ook in de wacht net zoals jullie. Het is zwaar dat ben ik met jullie eens. Ik hoop een beetje op de kosmos die een duwtje geeft in de goede richting. Het leven bestaat wel uit eigen vrije keuzes maken, en probeer er iets van te maken. Het is waar, hoe ongelukkiger de 1 is voelt de ander. (Onbekend)

Antwoord 5
Aan antw. 4; mist er een stukje in je laatste zin? Hoe ongelukkiger de een is hoe beter de ander zich voelt? Nou, dan moet mijn twin zich momenteel wel super happy voelen. Ik zit zelf namelijk in een diep dal, het is nog nooit zo erg geweest als nu. Ik zie het totaal niet meer zitten, het hele leven. Ja, dat klinkt erg maar zo voelt het ook. Ik moet door, heb kinderen, en dus een verantwoordelijkheid. Maar ik weet niet hoe. Alles is mij teveel, ik ben intens verdrietig, teleurgesteld, voel me in de steek gelaten door iedereen, en zie niets meer van de zonnige kant. Ik kan alleen maar bidden dat dit voorbij gaat, en zou liefst de hele dag in bed liggen met de gordijnen dicht. De komende feestdagen hangen als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd, zo geen zin heb ik er in. (Onbekend)

Antwoord 6
Antwoord 5 ik leef met je mee, we leven allemaal met je mee, ben er ook doorheen geweest. Oh hoe zeldzaam zorgeloos en ver weg leek het leven voor de ontmoeting met de twin. Afwezigheid van de gruwelijke intensiteit, je begrijpt al ik ben geen Schorpioen van sterrebeeld, die zwelgen erin, haha. Het was voor een Waterman als ik beslist een omgekeerde wereld waar ik heel erg aan moest wennen. Het gevoel niet te leven, ook dat is leven. Kan je je niet optrekken aan (een van )je kinderen? Waar heb je het meest een band mee? Wie voelt je het best aan? Doe daar misschien wat leuks mee, hoe klein ook.”Het wordt altijd weer 23.00 uur”, zei Jos Brink eens.En ook 27 december… (Wieweet)

Antwoord 7
Bedankt WieWeet! Ik heb gisteren gebeden voor kracht en een lichter gemoed en ging me tegen de avond zowaar wat lichter voelen. Nu gaat het wel weer. Ik moet elke gedachte aan mijn tz uit mijn hoofd bannen, ik wil niet met hem bezig zijn omdat ik hem wil loslaten. Het blijft moeilijk. (Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 7: ik heb ook geprobeerd mijn twin helemaal los te laten, maar daar werd ik erg depressief van. Misschien moet je loslaten niet lezen als ‘nooit meer aan twin denken’, maar als ‘het zo vredig mogelijk aanwezig laten zijn’. Ik vermoed dat je nu het onmogelijke van jezelf eist en jezelf daar onnodig pijn mee doet. Je twin krijg je toch nooit helemaal uit je systeem. Sterkte! (Onbekend)

Antwoord 9
Ik ben van antwoord 1. Zou misschien fijn zijn een ‘get together’ te houden op 26 december bij een van ons thuis….. niet iedereen met een tz heeft daarnaast een gezinsleven helaas. (Onbekend)
Antwoord 10Ik heb ook geen gezin en voel me vaak het vijfde wiel aan de wagen/eenzaam, maar de 26e kan ik niet. Er zou toch ook een zielsliefdecontactdag via deze site komen? Verschuift die naar 2012? (Onbekend)

Antwoord 11
Ik vind het juist heerlijk om twee dagen alleen te zijn en energetisch contact te maken met mijn zieletwin en alle fratsen en tierlantijnen overboord te gooien. Bovendien heb ik een paar geweldige gidsen. Als mijn twin en ik in de toekomst samenwerken, dan werken we ook 24/7 zonder zon- en feestdagen in een ver land, niet omdat we moeten maar omdat dat ons gelukkig maakt. (Wieweet)

Antwoord 12
Inderdaad, er zou dit jaar een zielscontactdag georganiseerd worden, maar dat is helaas afgeblazen, want ik hoor er niets van. Een paar keer een inschrijfformulier opgevraagd, geen reactie. Bij iemand een zielscontactdag, waarom niet, alleen als de persoon te ver woont, kan ik helaas niet komen. Tweede kerstdag lijkt mij wat moeilijk, hopelijk kan een andere datum aangegeven worden. (Onbekend)

Antwoord 13
Aan antwoord 5: Dat staat er niet. Je leest de zin niet goed. Laat ik het anders formuleren, als je twz een sombere dag heeft of gaat een emotionele fase in of iets dergelijks voelt de ander het ook. Die onverwachte stemmingen die je voelt hoeft niet altijd bij jezelf vandaan te komen. Als mijn twz gelukkig in het leven staat dan geeft dat mij meer rust. Als ze een onzekere of emotionele dag heeft dan voel ik dat. Op afstand kun je wel energie sturen maar daar blijft het al snel bij. Ik voel mijzelf dan ook een beetje somber maar weet dat het niet mijn energie is. Maakt het soms wat lastig. (Onbekend)

Antwoord 14
Het is allemaal zo herkenbaar! (Onbekend)

Antwoord 15
Ik wil mijn huis wel openstellen op een datum tussen Kerst en O&N. Ben niet ingesteld op een grootschalige ontmoeting maar als er belangstelling is zal ik hier z.s.m. een e-mail adres droppen. Een man of 12 kan in elk geval.(Arundash)