Q0862. Ik zoek ruzie met mijn partner

Onbekend

De laatste weken zit ik bepaald niet lekker in mijn vel. Een tijd lang was er geen contact met mijn twin en ging alles goed. Totdat we elkaar weer zagen. Sinds die dag is het mis. Ik zoek voortdurend de confrontatie met mijn partner. Het voelt haast alsof ik dat doe om hem bewust van me te verwijderen terwijl alles tot voor kort nog koek en ei was. Mijn tz brengt altijd alles zo in de war en zet mijn gevoelens compleet op hun kop. Ik weet niet wat ik hiermee moet, ik wil namelijk wel gewoon bij mijn partner blijven.

Antwoord 1
Op den duur ben je toch uitgekeken op jouw partner omdat het niet jouw wederhelft is. Het is hard maar wel de waarheid en dat weet je ook van binnen maar je geeft het niet toe. Jullie ego`s botsten teveel met elkaar en daarom komen jullie in confrontatie met elkaar bewust of onbewust. Je zoekt de ruzie omdat hij niet aan je verwachtingen voldoet ook al wil je hem geen pijn doen. Jouw ziel gaat op weg naar zijn tweelingziel toe en hij kan niet aan die verwachtingen voldoen. Dat frustreert jou omdat jij dat zoekt in hem en het niet kan krijgen. Jij wilt niet weg bij hem omdat jij hem niet wilt kwetsen maar van binnen weet je het wel. (Onbekend)

Antwoord 2
Diep van binnen weet je het wel, dat ligt niet aan je tweelingziel.(Onbekend)

Antwoord 3
Jullie hebben wel gelijk, ik weet het van binnen allemaal best. Maar van buiten is het een ander verhaal, ik kan en wil nog geen afstand nemen van mijn partner. Daar ben ik nog niet aan toe. We hebben samen kinderen groot te brengen ook. Ik houd nog wel van hem en hij ook van mij. Maar ik baal ervan dat ik voortdurend ruzie zoek met hem en dingen op de spits drijf. Wat is nu het beste? Dat ik afstand neem van mijn TZ en me focus op mijn relatie om deze zo goed mogelijk te maken/houden? Of in contact te blijven met tz en daar op afstand en in stilte toch wat van proberen te genieten? Voor de duidelijkheid; hij en ik hebben nooit een fysieke relatie gehad en dat ben ik ook niet van plan zolang ik bij mijn partner ben. (Onbekend)

Antwoord 4
Als je steeds ruzie zoekt met je partner doe je hem ook pijn, dus er zal sowieso iets moeten veranderen. Durf keuzes te maken, blijf niet hangen in ja/nee. (Onbekend)

Antwoord 5
Nou, ik heb een duidelijke keuze gemaakt; (ik was de vraagstelster). Ik ben mijn tz aan het loslaten, en richt mij helemaal op mijn relatie met mijn man. Dat verdient hij als geen ander en ik weet en voel ook dat tz en ik op dit moment nog totaal niet bij elkaar passen. Dat gaat nog decennia lang duren. Het is niet zo dat ik tot die tijd mijn huwelijk maar “uitzit ofzo. Nee, ik steek er met oprechte liefde al mijn energie in om samen gelukkig te zijn en zal geen ruzie meer zoeken. De onvoorwaardelijke liefde voor twin zal altijd blijven, maar dat mag er zijn, naast mijn huwelijk. Ik doe er niets mee, ik heb nooit iets tegen tz hierover gezegd en niemand weet ervan. Ik koester het in mijn hart als een klein warm cadeautje dat nog lang ingepakt zal blijven. (Onbekend)