Q0860. Wie heeft jou voorbereid op je tweelingziel?

Wieweet

Zijn er die iemand hebben die hen voorbereidt of voorbereid heeft op zijn of haar tweelingziel? Of meerdere voorbereiders? Van schoolvriendinnetje/-vriendje tot echtgenoot? Daar hoor je niet zoveel verhalen over eigenlijk, terwijl ze een erg belangrijke rol spelen. Mijn twin zijn vrouw en mijn eerste lagere school-vriendin vanaf mijn 7e levensjaar ongeveer, dus groep 4. Onbewust en achteraf gezien natuurlijk.

Antwoord 1
Al mijn relaties waren een voorbereiding! Niet alleen mijn 1e vriendinnetje, maar ouders, broer, zus, kinderen, van alle heb ik lessen geleerd die wijzen naar deze ontmoeting. Mijn hele leven viel in 1 keer op zijn plek. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja mijn hele leven is ook een aaneenschakeling geweest van keuzes die mij ‘onbewust’ voorbereidden voor een samengaan met mijn twin, dingen die ik nog niet helder had werden me vanzelf aangereikt..ouders, vrienden, expartner, kinderen, etc..alles valt op zijn plek. Zelfs nu nog krijg ik zo maar onderweg mensen/zielsvrienden die me helpen de laatste hindernissen op te lossen, toch wel heel bijzonder! De mensen waar ik me het meest aan geërgerd heb hebben me het meest voorbereid 😉 (Onbekend)

Antwoord 3
Ik kan me erg vinden in het eerste antwoord. Voordat mijn TZ in mijn leven kwam ben ik al flink te grazen genomen. Ik kwam zelf al heel jong in de ‘grote mensen wereld’ , werkte samen met mensen die 20 a 30 jaar ouder waren als mij, ik moest dus flink voor mezelf opkomen 😉 Maar ook lieve mensen zaten daar tussen, voornamelijk Zielsverwanten die mij dus stap voor stap hebben voorbereid op de komst van mijn lief, terwijl mijn TZ al vele jaren daarvoor ook mijn pad kruiste. Ik snap nu waarom, alles valt idd op zn plek 🙂 Liefs. (Elselina)

Antwoord 4
Ik kreeg de voorbereiding intern, dus vanuit mezelf, maar wel vaak n.a.v. iets in de buitenwereld. Zoals dat ik als kind iemand ontmoette met ongeveer dezelfde achternaam als mijn twin, en die naam toen iets triggerde, al wist ik nog niet wat. Zelfde geldt voor plaatsen waar hij heeft gewoond als kind. (Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben van antwoord 1… Fijn dat te horen. Het is voor mij ook een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Heb helaas geen idee hoe het aan de andere kant is. (Onbekend)