Q0858. ‘Stomme toevalligheden?’

Onbekend

Zijn er meer mensen hier die te maken hebben met gebeurtenissen die betrekking hebben op hun tz, die eigenlijk té toevallig zijn? Zo heb ik gisteren nog contact gehad met mijn tz over een foto die hij ergens geplaatst heeft en die heel erg leek op een foto die ik thuis heb liggen. Het enige verschil is dat de één in kleur is en de ander zwart-wit. Ter vergelijking heb ik die foto met hem gedeeld en hij zei precies wat ik dacht: dat het wel een beetje ‘eng’ is. We hebben er wel hartelijk om gelachen. En zo zijn er vele dingen waarin we identiek zijn of waarover we een identieke denkwijze hebben. Of ik weet op voorhand al waar hij mee bezig is of wat hij gaat zeggen, dus als hij dit al eng vindt? Hahaha. Is eigenlijk niet zo gek, want hij heeft van al die andere dingen geen weet. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Antwoord 1
Ja die toevalligheden heb ik ook dat ik al weet van te voren dat ze voor haar huis mensen gaat uitzwaaien.En als ik dan zelf van huis vertrek staat ze daar ook echt en dan gebeuren er magische dingen. Ik hoor haar denken en ik voel haar hemels aan echt heel bijzonder. Ook weet ik dat zij eraan komt of er is in de winkel bijvoorbeeld. Wij zijn zo verbonden met elkaar dat is echt niet normaal meer. Zij zit in een relatie en heeft een kindje, we hebben geen aards contact maar wel op zielsniveau. Ze heeft mij 1 keer opgebeld dat het waar is maar toen was er zoveel energie dat we elkaar amper konden verstaan met de telefoon. Ik zou graag contact met haar willen alleen moet ze daar zelf aan toe zijn en dat heeft tijd nodig. (Onbekend)

Antwoord 2
Mijn ervaringen hiermee zijn niet zo leuk, want mijn twin dacht dat ik hem expres overal achterna liep. Waren we weer ‘s tegelijkertijd ergens. Ik vond het heel vervelend, omdat hij er niets van snapte en ik toen voor gek werd versleten. (Onbekend)

Antwoord 3
Hier de vraagsteller. Wat naar om te lezen dat je er vooral nare ervaringen mee hebt. Hoewel ik mijn situatie een beetje herken in jouw verhaal, waar het gaat over ‘voor gek verklaard worden’. Ik ben me ervan bewust dat dit soort toevalligheden vreemd over kunnen komen op anderen, maar het is wat het is. Ik verzin dit niet en ik weet zeker dat jij het ook niet verzint. Zo kreeg ik dit weekend een boek van mijn vader, dat door de auteur is opgedragen aan iemand die dezelfde naam draagt als de moeder van mijn TZ. Ik schrok me wild toen ik het zag. Onderweg naar huis zat ik te lezen, maar op enig moment werd het te donker om het nog te kunnen zien. Toen ik van mijn boek opkeek, reden we precies ter hoogte van waar hij woont.. En zo zijn er vele ‘gekke’ dingen op te noemen. Dus als hij het verhaal van die cd hoes al eng vond…? 😉 (Onbekend)