Q0855. Ik voel de energie door me heen stromen…

Onbekend

In Augustus heb ik waarschijnlijk mijn twin ontmoet. Elke keer als ik hem zie voel ik gewoon energie door mijn hele lichaam stromen, heb dit nog nooit meegemaakt in mn leven, ik ben nu 40 jaar. Altijd als ik bij hem in de buurt ben wordt ik gewoon geleid, ben ik me zelf niet meer, ik weet me soms geen raad. Wie kan mij helpen met wat antwoorden ???

Antwoord 1
Die stromende energie is mij bekend als ik mijn tz zie. Het gevoel dat je jezelf niet meer bent kan ook kloppen want jouw energie/aura vermengt zich op zo’n moment met dat van de ander. Twins zijn zo hetzelfde qua energetische imprint, dat ze zich in elkaar verliezen. Naarmate je je verder ontwikkelt zal het beter lukken om bij jezelf te blijven en toch zijn emoties te voelen. Je leert het dan scheiden. (Onbekend)