Q0853. Mijn liefde zoekt toenadering…

Onbekend

Sinds een paar weken heb ik een lieve vriend. Betrouwbaar, stabiel en ik ben erg gek op hem. Nu stuurt vandaag ineens mijn “van zielsliefde verdachte” ex dat ie de laatste tijd erg vaak aan me denkt. Dat ie vaak de behoefte voelt om langs te komen. Etc…..waarom nu na al die maanden dat ik dit het liefste wilde horen? Net nu ik een ander heb gevonden waarmee het super is en voelt.

Antwoord 1
De timing had beter gekund, ik vraag me ook wel eens af waarom nou net dit soort dingen niet voorkomen worden door het lot. Helaas, het is niet anders, nu komt het erop aan dat je héél goed naar je gevoel luistert. Dat doe je natuurlijk al, maar laat ik het zo zeggen: luister voorál naar je gevoel en laat je in deze kwestie niet misleiden door gedachtekronkels gebaseerd op angst/wat vindt de buitenwereld/wat is goed voor de andere betrokkenen. Want jouw gevoel hierin is het belangrijkste, het gaat ten slotte om jouw liefdesleven. (Onbekend)

Antwoord 2
Antwoord 1: Ik denk als je een goede beslissing wilt nemen dat je gevoel en verstand in balans moet zijn. Je kunt niet in de wildeweg je gevoel volgen. Het is waar de vragensteller voor wil gaan; voor haar partner die haar alle goede dingen geeft waar zij voor heeft gekozen en waar ze zich goed bij voelt of voor een tz waarvan ze niet weet wat ze met hem kan meemaken. Als individu heb je ook nog je eigen keuze. Je hoeft niet perse voor je tz te gaan. Ik persoonlijk zou niet voor mijn tz willen gaan, hij is niet echt stabiel en kan mij geen liefde bieden terwijl mijn aardse partner dat wel kan. Daarnaast weet haar tz dat ze een partner heeft, waarom niet het respect en gunt haar die relatie met haar partner. Zijn openbaring naar haar zegt meer over zijn ego wat hij graag wil. En als zij voor hem kiest, wie zegt dat over een tijd zijn ego weer niet opspeelt. Ik zeg niet dat het zal gebeuren. Het gaat erom dat zij zich er goed bij voelt bij welke keuze ze ook maakt maar dat ze het goed overweegt.(Daicy)