Q0852. De dubbele betekenis van uitspraken van mensen om je heen…

Onbekend

Gisteren maakte ik het opnieuw mee; iemand zei iets en dat had ondubbelzinnig betrekking op mijn tz en mij. Maar diegene die het zei heeft dit zelf niet door. Wie herkent het dat mensen om je heen dingen zeggen die wijzen op je twin en jou?

Antwoord 1
Ja daarvan heb ik een prachtig voorbeeld: De fotowinkel bij ons om de hoek, ik had mijn tweelingziel zijn fotoportret en mijn eigen fotoportret van internet gekopieerd en op een USB-stick gezet en wilde de beide fotos laten afdrukken. Hij drukte het af op 1 velletje fotopapier. Op mijn vraag of de foto’s apart van elkaar afgedrukt konden worden, zei de winkelier: “Nee,die twee zijn niet te splitsen.” (Wieweet)

Antwoord 2
Heel herkenbaar! Na het plaatsen van mijn persoonlijke verhaal en gedicht ‘ik ben het water’ hier op de website, was ik de volgende dag op het werk. Vanuit het niets begon mijn collega een liedje te zingen van ‘ Ik heb je voor het eerst ontmoet, daar bij de waterkant’ . Ik dacht dat ik er in bleef van het lachen. Ik vroeg, hoe kom je daar nou weer op? Waarop ze zei, ik weet niet, het kwam ineens naar boven? Deze was wel heel sterk en komisch 🙂 Leuk! (Onbekend)

Antwoord 3
Ja had het laatst nog gehoord! Paar dagen geleden stond ik met me TZ aan een tafeltje te kletsen met nog meer mensen, een van hun had een opmerking over een prins. Nou was meteen duidelijk voor mij 😉 Liefs.(Onbekend)

Antwoord 4
Oh leuk!! Wat een voorbeelden! Allemaal prachtig. Ik stelde deze vraag, en merk ook vaak dat mensen net iets zeggen dat dan op mijn tz en mij slaat. Ik moet dan soms echt lachen. Weet je wat me laatst overkwam? Ik zat op de fiets en vroeg me hardop af wat er nu precies speelt tussen ons. Word ik ingehaald door een enorme vrachtwagen met in koeienletters “Aantrekkingskracht” erop (ik weet niet meer van welk bedrijf, maar het was een bedrijf) en in het nummerbord onze initialen. Maar het aller frappantste was toch wel een week geleden. Mijn man komt laat thuis, kruipt naast me in bed en we praten nog even wat. Het gesprek gaat even over degene die mijn tz is, maar mijn man is hiervan niet op de hoogte. Dan ineens springt hij over naar een ander onderwerp en vraagt wie ook al weer die acteur is die in de film De Zieleman speelt….Ik ben helemaal perplex. Zieleman?! Mooi woord om mijn tz te omschrijven. (Onbekend)

Antwoord 5
Ja, antwoord 2, mijn twin werkt aan de waterkant, aan zee, en ze woont vlakbij zee. Jouw berichtje heeft dus wel iets speciaals voor mij evenals jouw gedicht. (Onbekend)

Antwoord 6
Gisteren stond ik ergens naast een groepje mensen te wachten en hoorde iemand zeggen “hij heeft je op je ziel getrapt”. Nou, dat was helemaal van toepassing want dit heeft mijn twin gisteren bij mij gedaan. (Onbekend)

Antwoord 7
Kreeg mijn twin maar ‘s wat vaker van die tekens door, haha. Wordt ie eindelijk wakker. (Onbekend

Antwoord 8
Antwoord 5 Fijn om te lezen dat een gedicht ook veel voor anderen kan betekenen. Op dat moment sta je er niet zo bij stil omdat je zo met je zielsliefde bezig bent. Bedankt voor je reactie. Antwoord 7 Die vraag stel ik mijzelf ook regelmatig, stuur ook eens wat signalen naar de andere Helften. Zucht…. We staan al bij de finish haha 😉 (Onbekend)