Q0847. Wat is het verschil tussen zielsverwanten en tweelingziel?

Sarah

Ik zit met een heel groot probleem waar ik al een tijdje mee rondloop en waar ik maar geen antwoord op krijg vindt ik heb 16jaar geleden ooit iemand ontmoet waar ik een hele goeie band mee had liefde op het eerste gezicht zo voelde het. Uiteindelijk liep de relatie stuk ieder ging zn eigen weg. Na 16 jaar kregen we weer contact in april 2011 het was geweldig, hij kon gewoon mijn gedachten lezen. Het was zo byzonder allemaal en zo mooi en toch zei iets in mij er klopt iets niet en ik begon afstand te nemen, dat vond ik het beste. Het ergste was dat ik afstand nam een dag voor dat mijn vader kwam te overlijden. Ik zag hem en mn vader nog voor een keer in mn leven, ik was mn vader kwijt maar ook hem kwijt. Heb een hele moeilijke periode achter de rug en voelde me zo leeg, zo alleen, zo rot en toch gebeurde er iets. Een dag voordat mn vader werd begraven kreeg ik een droom, zag mn vader in mn droom en hij zei tegen mij: die jongen is niet degene waarvan jij denkt dat ie is, en hij had iemand bij zich.. een jongen die ik toen nog niet kende. Deze droom was in juli 2011. Toen gebeurde het. Het ging helemaal niet goed met me, ik trok me terug, wilde alleen zijn, had alles opgegeven, ik wou niet verder. Ik riep: waneer ga ik, waarom halen jullie mij niet, waarom moet ik dit doormaken?Iik heb toen gebeden en gebeden om me beter te voelen maar dat lukte moeilijk, ik was helemaal de klus kwijt. En toen zij een kennis tegen mij: meisje waarom ga je niet met mij mee naar een plek, daar ga je je beter voelen en ik deed dat, ik ging zondags mee naar de kerk en net voor dat we gingen beginnen kwam er iemand binnen. Die jongen uit mn droom. De jongen die mn vader liet zien. Ik stond helemaal stijf en kon me niet bewegen. Was helemaal versteld en wist niet wat me overkwam. Hij ging ook direkt bij mij in de buurt zitten, voor mij, hij heeft me geen minuut alleen gelaten en bleef bij me in de buurt . Dat doet ie nog steeds, hij zit altijd of voor mij of achter mij maar altijd vlakbij mij. Door hem is voor mij weer de zon gaan schijnen, ik voel me bij hem zo thuis. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, het is zo vertrouwd maar soms ook zo onzeker, ik heb mijzelf soms niet onder controle als hij in de buurt is. 2 weken geleden heb ik de mooiste dag uit mn leven meegemaakt, voelde toen gewoon de engergie door me heen stromen en voelde dat zo duidelijk.. dit heb ik nog nooit eerder mee gemaakt. Met mn ex had ik ook een hele goede band en heb altijd gedacht dat hij mn tweelingziel was. Wij hadden een heel hoop dingen gemeen en we konden elkaars gedachten lezen. Ik voelde wat hij aan het doen was en dat was andersom ook zo. Hoe dan ook, we hadden een hele diepe band die ik in 16 jaar nog nooit had gehad met iemand anders tot augustus 2011. Soms ben ik heel zeker en soms heel erg onzeker over deze hele situatie. Hoop dat iemand dit herkent en mij advies kan geven want soms weet ik niet meer wat te doen. Groetjes van Sarah