Q0845. Wanneer komen we voorgoed bij elkaar?

Onbekend

Ik heb 2 jaar geleden mijn tweelingziel ontmoet.ik weet het 100 procent zeker, ik weet niet of zij het 100 procent zeker weet, ik heb het haar wel verteld. Heb eigenlijk nooit een vriendin gehad, wel genoeg scharrels en dat heeft zij precies hetzelfde, maar sinds ik mijn tweelingziel ontmoet heb heb ik helemaal geen zin in scharrels. Eigenlijk wacht ik alleen op haar, zij woont in Nederland en ik in Spanje, en ik denk dat ik haar genoeg los laat, maar wanneer komen we voorgoed bij elkaar? of tenminste nog zeker 1 keer ontmoeten?

Antwoord 1
Waarom ga je niet achter haar aan? Laat haar weten dat je haar wilt! Jullie hebben de luxe van vrij zijn, jullie hebben kansen, mogelijkheden. Weet je hoeveel mensen hier alles zouden geven daarvoor? Veel! Ga er voor, waar wacht je op? Bijna elke vrouw wacht zodat de man de grootste stappen zet, het zit in de natuur. Misschien wacht ze op een stap van jouw kant om te weten waar ze voor staat. Ga er voor voordat het te laat is! Ik zou alles geven om zoveel mogelijkheden te hebben als jullie. IK moet nu levenslang houden van iemand bij wie ik niet kan zijn. Dat is verschrikkelijk. Wacht niet langer! (Onbekend)