Q0843. tekens…

Onbekend

Ik krijg continue tekens als ik “verslap”… Mijn zielsgeliefde onkent, 0% contact ook…. Maar krijgt zij desalniettemin wel/ook tekens??

Antwoord 1
Tekens krijgen wanneer je verslapt heb ik ook. Ik ben er vrijwel zeker van dat de ander de tekens ook krijgt maar de grote vraag is of hij ze uberhaupt wel ziet en ALS hij ze ziet of hij ze goed interpreteert. Dat weet je pas als je het de ander zou vragen. Bij mijn twin weet ik dit ook niet, hoewel hij door diverse uitspraken wel heeft laten blijken dat hij voelt dat er meer tussen ons is. Ik heb nu ook weinig tot geen contact en eerlijk gezegd wil ik het ook even niet. Dan kan hij me ook geen pijn doen. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja zij krijgt ook tekens, al is het maar de vraag of zij ze ook oppikt, ze staat er immers niet voor open? (Wieweet)

Antwoord 3
Goedendag, vraagsteller hier; Zij weet het, maar geeft nooit toe.. Ik kwam veels te dichtbij.. bedankt zover.(Onbekend)

Antwoord 4
Kun je iets specifieker zijn? Hoe kwam jij te dichtbij, en waarom zal zij nooit toegeven? Leg eens een beetje uit, dat maakt het voor een ieder hier ook inzichtelijker en dan kunnen we iets met deze vraag. Mijn tz heeft me enkele maanden geleden ook in de hoek gezet met een opmerking die hij niet had hoeven maken, ten overstaan van andere mensen waardoor ik mij echt bekeken voelde en gekwetst. Hij had weliswaar gedronken, maar wist heel goed wat hij zei. Toen heb ik dus ook afwijzend gereageerd en sindsdien is het contact wat bekoeld. Het zij zo. Komt wel weer goed. Ik weet waarom hij het zei en begrijp dat wel (ik zit in een relatie met iemand anders en hij heeft het daar moeilijk mee). (Onbekend)

Antwoord 5
Mijn excuus, antwoord 4. Zie ervaringsverhaal 252 (een emotie achtbaan x 10!!) Die is van mij afkomstig.. Hoop op je schrijven.(Onbekend)

Antwoord 6
Hoi antwoord 5, ik was van reactie 4, en heb je verhaal bij 252 gelezen. Kreeg meteen de kriebels want de initialen die je in dit stuk gebruikt zijn ook die van mij en mijn twin! Over toeval gesproken. Zo herkenbaar, al die gevoelens. Zelf krijg ik ook nog steeds veel tekens, gisteren zag ik voortdurend zijn geboortejaar en een paar keer zijn auto. Soms is dat een voorteken dat ik hem ga zien, maar deze keer was hij in geen velden of wegen te bekennen. Over enkele weken kom ik er sowieso niet meer onderuit om hem te zien en eerlijk gezegd zie ik er tegenop. Waarom? Omdat ik de afgelopen maand mezelf en mijn rust weer een beetje heb gevonden, en ik ben bang dat hij alles weer op zijn kop zet. Als we elkaar niet zien, kan ik het allemaal beter handelen. Maar zie ik hem dan een keer, dan blaast hij me zo omver. En ik hem, dat weet ik. En dat is precies de reden dat ook hij afstand houdt. We zij elkaar exacte spiegel zoals alle tz-en dat zijn. (Onbekend)

Antwoord 7
Dag Reactie 4 Leuk is dat dan hé, dat gevoel dat je krijgt na weer een teken.. Echt, ik moet dan zo hard lachen in mezelf en maak mezelf dan ook lachend wijs dat het wel toeval zal zijn… (Terwijl ik wel beter weet natuurlijk)… Ik heb het vaak met liedjes precies als ik, in de auto, de radio aanzet.. Eergisteren nog op heen én terugreis!! En niet als de autoradio al een tijdje aanstaat, maar precies als ik hem aanzet… `Everywhere i look, i see you,re eyes´, is een regel uit Angie, dan moet ik altijd aan haar denken, radio aan, en precies die zin die ik dan als eerste hoor… ´Damn those eyes´ van Kane, dat zinnetje heb ik haar ook eens ge_smst, en als ik dan ´verslap´ zoals eergisteren… Op de weg terug, zet de radio aan, ja hoor, de eerst tonen… Het klinkt voor iemand die niet weet wat het is waarschijnlijk als ´wishful thinking´, dus hou ik dit soort dingen lekker voor mijzelf (en jullie dan haha).. Toeval bestaat niet, en zij weet, en ik weet het… (oja, ze heeft trouwens prachtige ogen zoals je begrijpt).(Onbekend)

Antwoord 8
Antw.7; ja, ik ken dat. Nee, dit is geen wishfull thinking hoor. Hoe reageerde zij dan toen jij haar dat sms-te? Ik zou me nogal gevleid voelen denk ik. Ik heb net onder vraag 846 een hele update getypt over hoe het er nu voorstaat tussen tz en mij, voor als je geinteresseerd bent. Het komt erop neer dat we elkaar al een hele tijd (voor onze doen dan) niet hebben gezien en dat ik de rust als heerlijk ervaar. Natuurlijk dwalen mijn gedachten soms af naar hem, maar ik kan het goed parkeren en ga dan weer lekker door met wat ik aan het doen was. Tekens komen in grote getale. En steeds denk ik “ja ja, ik vergeet je niet, echt niet, maar laat me lekker even”. Het mooiste teken deze week was nog wel de vrachtwagen die me inhaalde met daarop de tekst “aantrekkingskracht” en een kenteken met zijn initialen en de mijne. Dat kan toch geen toeval meer zijn? (Onbekend)

Antwoord 9
Hallo antwoord 8, blijf je ook wel een beetje op de weg letten..?? Hahaha…. Op die sms heb ik trouwens nooit een reactie gehad eigenlijk, maar ja, wat moet je daar ook op antwoorden?? Ik heb ook wel eens het gevoel gehad dat ik dan niet werd geloofd ofzo.. Achteraf begreep ik dat gevoel pas, haar bindingsangst… Als dan ineens iemand echt dichtbij komt, écht samen elkaar voelen, heb je dus allebei een probleem… Toen zag ik dat niet, was er ook helemaal niet mee bezig, kon het toen (jammergenoeg) niet plaatsen… Nu wel… Ik kan daarom wel echt zeggen dat ik, middels haar, zó veel meer inzicht in hét leven heb gekregen´, ook ben ik spritueel enorm gegroeid… En ik ben door diepe dalen gegaan hoor, en mis haar ook nog steeds… maar nogmaals, zij weet..!! Ik zal je nog een voorbeeld geven van ons, ´toeval´dat niet kan/mag bestaan.. 02_07_1993 Op vakantie in Callela (Spanje, naast lloret de mar) met m,n ouders… Negentien dagen.. Er stond midden in de ontvangsthal van het hotel een poolbiljart waar ik s middags en s avonds vaak met andere gasten op speelde… Maar met één gozer eigenlijk wel het meest. Hij was daar met z,n broer en z,n moeder (zaten ook vaak in diezelfde ontvangsthal) en was een paar jaar ouder dan dat ik was… Vraag mij (tot een jaar terug) niet waarom, maar ik ben hem nooit echt vergeten.. En dat, terwijl ik daarna toch echt redelijk vaak (achttien zomers) op vakantie ben geweest, en echt met een hoop mensen ben omgegaan tijdens die vakanties… Maar die ik ook altijd weer snel vergat als de vakantie om was, logisch toch..!? Op vakantie is iedereen anders dan thuis… …Behalve hij, en hem vergat ik niet. Niet dat ik langs zou gaan ofzo, absoluut niet, maar ´gewoon´.. 01_05_2010 Ik krijg iets met J. Die vertelt mij op een gegeven moment, een week of twee later, dat zij een aantal jaren in dezelfde plek als hij heeft gewoond… Kan je nagaan, drie dagen later dacht ik ineens, hee, misschien kent zij hem wel… Eigenlijk redelijk onwaarschijnlijk, zo niet, onmogelijk, want die plaats heeft nu 41000 inwoners dus laat dat er toendertijd (1993) zo,n 36000 geweest zijn… En je moet weten dat ik alleen zijn voornaam nog wist hé… …Één van haar beste vrienden bleek het te zijn!! … Ze trok helemaal wit weg.. Want het ergste komt nog, hij is al jaren geleden om het leven gekomen bij een auto ongeluk…. Onbegrijpelijk… 18 jaar lang ´onthoud´ ik hem… En dan zo’n einde van het verhaal, het was de beste vriend van m’n toekomstige (ziels) vriendin…(Onbekend)

Antwoord 10
Ik kreeg gisteren geheel onverwacht weer een enorm teken dat mijn tz echt mijn tz is. En nog wel van mijn eigen man! Hij zei iets waaruit blijkt dat hij (onbewust) weet dat mijn twin en ik zielsgeliefden zijn. Ik stond echt versteld. (Onbekend)

Antwoord 11
Tekens krijgen wanneer je verslapt herken ik ook. Ik kom dan meestal zijn naam tegen. Het geeft zo’n fijn gevoel at het universum bij me is. Er blijft wel altijd de vraag of het betekent dat we samenkomen of gewoon dat ik aan hem denk? (Onbekend)