Q0841. s’Nachts contact met Tweelingziel hoe kan dit?

Onbekend

Ik sliep slecht vannacht en plots, zomaar uit het niets voelde ik mijn tweelingziel bij mij. Vaak maak ik me dan zorgen omdat ik dan denk dat er iets met hem is, of dat hij verdrietig is oid. Ik probeer hem te vergeten maar dat lukt dus echt niet. Contact is er niet meer, maar als ik dit zomaar plots voel zonder bewust aan hem te denken, hoe is dit dan mogelijk? Heeft het iets met uittreden te maken in de slaap, waar ik wel eens over las. En weet hij dan dat we tweelingzielen zijn? Doet hij dit bewust of kan dit ook onbewust zijn? Moet zeggen dat ik mij dan wel veilig voel als ik hem zo dichtbij ervaar, ook al is het niet in rl. Vreemd toch dit. Ik denk niet dat ik me dit inbeeld, bedoel…ik heb het wel eens vaker gehad maar vaak snachts. Kan hem ook voelen op afstand als hij om iets moet lachen bv of blij is. Snap best dat hij dit eng vindt, logisch toch.

Antwoord 1
Ik heb hier ook ervaring mee. Ik weet niet of de ander het ook voelt of weet, dat heb ik nooit bij hem geverifieerd. Maar ik ben er welhaast zeker van dat de ziel van die ander het weet. En de ziel is nou juist wat je ontmoet in het astrale, zoals jij meemaakte. Op die manier ontmoet ik mijn twin soms, en soms kust hij me dan, of hebben we zelfs seks. Het lijkt op dromen maar is het toch niet, het is helderder, levendiger en ik word altijd wakker met heel heftige gevoelens. Zo’n ervaring blijft je bij. Soms kan ik het bewust oproepen door voor het slapengaan contact te maken met mijn gidsen en te vragen of wij elkaar mogen ontmoeten. Maar meestal gebeurt het toch onverwacht. Het is heerlijk. Ik heb ook geen contact meer met mijn twin en zou zo graag willen weten of hij hetzelfde ervaart. (Onbekend)

Antwoord 2
Nee dit heb ik ook. De zielen maken ‘s nachts een soort van energetische communicatie met elkaar. Alle tweelingzielen die elkaar kennen,hebben dat. Ik denk dat het via de chakra’s gaat en dan met name de hartchakra. Ze zoeken elkaar het liefst op in ons onbewuste d.w.z. in de slaap. Ik denk om de volgende reden: zich energetisch opladen bij elkaar en zich afstemmen op elkaar, dus als een soort fine-tuner, dus zich zo precies mogelijk afstemmen. (Wieweet)

Antwoord 3
Ik wordt er soms best gek van als ik haar weer voel op bepaalde momenten. Maar als ik dan in bed lig kan ik het beter hebben dan als ik thuis kom van een drukke werkdag. Dit gaat nooit meer weg maar dat vindt ik ook helemaal niet erg. Het verrijkt mijn leven gewoon en mijn zekerheid is al bevestigd dat er leven na de dood is. (Onbekend)

Antwoord 4
Mooie antwoorden! Dus het is mogelijk dat je je tweelingziel via het astrale ontmoet, verklaart veel voor mij nml. Ik denk trouwens niet dat ik dit aan hem zou moeten vertellen bij het dagbewustzijn van de mensheid, hahaha! Vermoed dat hij nog lang niet zover is. En wie weet als we ooit de kans krijgen elkaar wel te ontmoeten vinden we elkaar niets aan! Kan dat? Lijkt me heel erg, al die jaren en dan niks. Maar in feite kan dat niet eens, want de connectie is er en je bent elkaars deel. Doet me denken trouwens aan iets uit Atlantis oid waar men met elkaar trouwde oftewel een gelofte aflegde die gold voor eeuwig. De egyptenaren deden dat ook. Denk dat een huwelijk toen andere waarden had dan tegenwoordig. Misschien mocht je toen enkel huwen met diegene die je tweelingziel was omdat men dit kon herkennen op een speciale (magische wijze oid) Hoe verzin ik het geen idee, heb volgens mij wel ooit in een oud Atlantis geleefd… (Onbekend)

Antwoord 5
Aan antwoord 3, wat voel jij precies? Bij mij zijn het meer dromen die ik me de volgende ochtend of als ik midden in de nacht wakker word, perfect herinner, inclusief het gevoel erbij. Hoe lang ken je jouw TZ? (Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 3; hoe ga je er mee om als je haar voelt na een drukke werkdag? En gebeurd het ook tijdens? Ik denk bijvoorbeeld de hele dag aan mijn tweelingziel maar ik heb het idee dat het het meestal van mijn kant af komt… Dus mijn tweelingziel zou in feite ook gek van mij moeten worden .. Als hij überhaupt iets voelt… . (Onbekend)

Antwoord 7
Een paar weken geleden kuste mijn twin mij in mijn dromen. Een paar dagen heel erg warm gehad en ik voelde mij top. Ik voel dat ik nog af en toe droom over haar en we kennen elkaar al dertig jaar, met een onderbreking van contact van 28 jaar. Ze twijfelt heel sterk om weer contact met mij op te nemen en ze zit nu in een hele moeilijke periode. Ik hoop heel erg dat we als vrienden met elkaar omgaan en het zal zeer moeilijk worden tussen ons, onmenselijk moeilijk, maar ik heb er voor over, want ik hou onvoorwaardelijk en heel erg veel van haar en mijn verlangen om haar te zien wordt weer heel intens. Ik steun haar energetisch zo goed als ik kan en ik denk nu heel veel aan haar. (Onbekend)

Antwoord 8
Oh antwoord 4, daar zeg je wat, Egypte, daar was ons eerste leven, mijn twin en ik. Vraag me nou niet hoe ik dat weet, allerlei tekens en ook onze namen verwijzen ernaar, mijn eerste schoolvriendinnetje gaf de voorzet met haar naam, ik ben helderwetend sinds de kundalini ontwaakt is bij mij. Dus dan zouden we inderdaad ook een eeuwige gelofte gedaan kunnen hebben. Ik ga mij erin verdiepen, bedankt voor je hint! (Wieweet)

Antwoord 9
In de antwoorden 5 en 6 herken ik me heel erg. Vooral in 5, want ook ik heb geregeld dromen die ik soms totaal niet kan herleiden tot iets wat in het dagelijks leven is voorgevallen, maar die ik me wel haarfijn herinner. Ik denk dat zulke dromen je iets willen vertellen. Kijk dus of je er een rode draad in kunt vinden, schrijf hem op en laat het vervolgens los. Grote kans dat er op enig moment iets gebeurt wat je doet realiseren dat het met je droom samenhangt. Mijn soulmate en ik leven voor muziek en ik zag een lichte kamer met een piano die tegen de wand stond. De dag erna zag ik online een reactie van hem voorbij komen op een foto van… de piano die ik die nacht in mijn droom had gezien. Hij zei dat hij er ook zo één wilde. Dat wist ik toch al? Ik had het immers al gezien 😉 Maar het wordt nog gekker: inmiddels heb IK zo’n piano in huis staan. Nog eerder dan hij, terwijl hij vele malen beter speelt dan ik… Kortom: ik geloof zeker dat dromen een voorspellende kracht kunnen hebben, of je iets heel duidelijk willen maken. (Onbekend)

Antwoord 10
Antwoord 9, ik was ook van antw. 5; ja dat denk ik ook, dat onze dromen ons iets te vertellen hebben. Ik noteer ze allemaal. Weet je wat nu het rare is? Mijn tz heeft sinds kort een nieuwe vriendin en ik heb al een paar keer over haar gedroomd. Dat ze een aandoening had waarover hij me dus later in werkelijkheid vertelde….en nog iets. Hoe kan ik dat weten? Ik ken dat meisje helemaal niet! Ik droom ook vaak over hem, en weet daardoor ook veel over hem. In een bepaalde droom heeft hij me zelf verteld dat hij al heel lang gek op me is. In een andere zag ik dat hij in een boekje allemaal hokjes had getekend met daarvoor het woord Liefde en erachter allemaal foto’s van mij. Vreemd he? Of toch niet. Tweelingzielen denken immers “door elkaar”, je weet niet meer wat van de ander is of van jezelf. Ik voel soms ook zijn kater als hij is wezen stappen, of zijn verdriet. Omgekeerd weet ik het niet, hij praat er niet over. (Onbekend)