Q0840. Hoe kan ik contact vermijden?

Onbekend

Tja, het klinkt wellicht wat vreemd tussen alle vragen hier over hoe je met je TZ in contact kunt komen. Maar ik zit met het probleem dat ik in de situatie zit dat ik en mijn TZ elkaar af en toe “verplicht” tegenkomen bij bepaalde gelegenheden en ik wil hem eigenlijk zoveel mogelijk uit de weg gaan. Ik kan het niet meer aan om steeds met hem geconfronteerd te worden en heb hem nu al enkele weken niet meer gezien of gesproken en ik vind het heerlijk. Ademruimte, tijd om mezelf terug te vinden en om aan mijn eigen relatie te werken. Maar ik weet nu al de datum dat we elkaar met zekerheid zullen zien en zie daar huizenhoog tegenop. Heeft iemand een idee hoe ik mezelf kan afschermen als we lichamelijk in 1 ruimte zijn? Ik wil niet meer dat hij zo enorm bij me binnenkomt, en me kwetst met zijn uitspraken. Het liefst zou ik helemaal niet gaan maar kom er echt niet onderuit. Dus ik zou graag jullie raad horen over hoe hiermee om te gaan…

Antwoord 1
Ik herken enorm van wat je schrijft. Op de laatste gelegenheid dat ik mijn TZ ben tegengekomen, heb ik behoorlijk wat gedronken. Dit alleen om me af te sluiten voor zijn energie en de intense kracht die binnenkomt. Aantrekken en afstoten is telkens het geval. Ik kan je geen tips geven, maar ervaar het precies hoe jij het beschrijft. (Onbekend)