Q0838. Hoe maak je contact?

Onbekend

Ik lees hier veel verhalen van mensen die contact hebben met hun TZ op afstand. nu vraag ik mij af hoe doe je dat? ik denk te weten wie mijn TZ is, alles wijst in zijn richting en er zijn te veel “toevalligheden” waardoor ik steeds weer bij hem uit kom. maar dromen over hem of hem “voelen” of horen dat heb ik nog niet meegemaakt. ik sta er wel open voor. doe ik misschien iets verkeerd?

Antwoord 1
Ik denk dat je te graag wilt en dan lukt het niet. Ik heb telepathisch contact met mijn twin maar dat is vanzelf gekomen, hoefde er niets voor te doen. Eerst waren er de dromen waarin we elkaar tegenkwamen, daarin vertelde hij dingen die hij me later in werkelijkheid vertelde. Inmiddels kan ik op afstand contact maken met hem en “weten” (want horen is het niet echt) wat hij zegt of voelt. (Onbekend)

Antwoord 2
Ga mediteren en denk sterk aan hem of visualiseer de plek waar ie woont. (Onbekend)

Antwoord 3
Nee hoor je kan niets verkeerd doen in deze. Eigenlijk is het beter om te laten dan om te doen. Het komt vanzelf, als het echt je tweelingziel is natuurlijk, dat vooropgesteld. Als het eenmaal zover is, (bij mij begon het via de hartchakra,eerst kleine belletjes,allengs wordt het meer), dan moet je in jezelf een beetje terugpraten. Een beetje zachtjes, liefkozend. Het mag ook kinderachtig (“Jongen wat ben je toch weer onrustig in mijn hartje”) dat maakt voor een ziel helemaal niet uit. Het is net als bij dat Japanse computerprogramma (geen game), waarbij een virtuele vogel komt aanvliegen bij zachtjes en liefdevol roepen en wegvlucht als de persoon in kwestie op het scherm tikt of boos wordt. Jaren geleden gezien in VPRO-documentaire,ben helaas de titel vergeten. (Wieweet)

Antwoord 4
Dat het mijn tweelingziel is is zeker. de eerste keer dat ik hem zag had ik meteen zoiets van hey jou ken ik. door omstandigheden zag ik hem niet meer. ik heb toen gezegt als hij echt de ware is voor mij dan kom ik hem wel weer tegen, niet vandaag of morgen maar ooit. zo af en toe dacht ik nog wel aan hem. of als er iets gebeurde ofzo dan dacht ik dit zou iets voor hem zijn. ook reed ik vaak door een straat net of ik er na toe werd getrokken. mijn ouders verhuisde en ik ging de buurt verkennen, liep door een straat en dacht dit is wel een leuke straat om te wonen. nu na 8 jaar ben ik hem weer tegen gekomen. hij woont in die straat waar ik doorheen liep. heb nu nog steeds contact met hem maar niet zoals ik dat wil. hij is getrouwd en ik voel nu vanalles door elkaar. waarom maakte ik mij zo druk toen dat ik die zin zei dat ik hem wel weer tegen zou komen. ik zat toen in een relatie en maakte mij druk om hem. heb nu mijn relatie verbroken niet voor hem maar dankzij hem heb ik wel de stap durven zetten. voor dat ik mijn TZ weer tegen kwam was de relatie al niet veel meer. (Onbekend)

Antwoord 5
Sorry antwoord 4, maar af en toe aan je tweelingziel denken… dat bestaat denk ik niet. Vanaf het moment dat je je twin tegenkomt zit hij continue dag en nacht in je hoofd. Zo af en toe aan je tweelingziel denken? daar is een exacte wederhelft te intens voor. Ik betwijfel ernstig of hij je twin is maar dat maakt je verhaal niet minder interessant natuurlijk. Het tijdelijk loslaten van je twin is verschrikkelijk zwaar. Dat blijkt nu niet erg uit je verhaal, dit zal misschien eerder een soulmate zijn.(Wieweet)

Antwoord 6
Eigenlijk is dat het ergste met tweelingzielen. Dat iemand in je ziel kan zitten, er gewoon is als je spiegelbeeld. Zo jij. Zelfs anderen die beseften, wat is dit met die twee mensen, als we schreven leken we een en dezelfde persoon te zijn. Eenzelfde passie en energie. Men verwarde ons online ook met elkaar. Dachten dat wij een spelletje speelden met andere mensen, terwijl we onafhankelijk van elkaar gewoon ergens op reageerden. Bizar en vreemd. Of toch ook weer niet? Ik ben ergens blij dat we nu jaren verder zijn, maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Het is iets minder scherp als voorheen maar alsnog, altijd aanwezig. En in het echt ken ik hem niet eens, zou hem niet eens durven zien denk ik. Maar ik vind het net een soort vloek, als je je tweelingziel online ontmoet. Wat moet je ermee verder? Het belemmerd mij, of beschermd het mij tegen foute mannen? 🙂 (Onbekend)

Antwoord 7
Ja antwoord 6, dat laatste wat je zegt dat komt denk ik omdat je wordt geconfronteerd met de ervaring die de ziel opdoet, terwijl bij tweelingzielen het in de eerste plaats te doen is om de ziel zelf en pas daarna om de ervaring de de andere zielehelft in dit leven opdoet. Die soms totaal tegengesteld kan zijn aan de ervaring die zijn wederhelft opdoet. Hij zal net zo goed van jou kunnen schrikken online. (Wieweet)

Antwoord 8
Kun je met een soulmate dan ook hebben dat je dingen over hem weet zonder dat hij het heeft vertelt? want ik weet wel dingen over hem zonder dat hij het vantevoren vertelt. (Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 7, het gaat niet enkel om de ervaringen die je zelf opdoet maar meer de onzekerheid dit het geeft. Het innerlijk weten. En volgens mij is het nergens om te doen qua ervaringen, het is een samen zijn, een volledige onvoorwaardelijke liefde. En volgens mij hebben tz meestal eenzelfde ervaringen in hun leven. Daarbij schreef ik niet dat ik schrok van zijn aanwezigheid online. Hij wel van mij denk ik? 🙂 Maar het intense aan dit alles zou me tegenhouden denk ik, of juist misschien totaal niet. Ik weet het eigenlijk niet, maar ik zal niet de eerste stap zetten. Niet meer. Met een soort vloek bedoel ik dat het iets is wat je niet loslaat, dat is wel vervelend. Het houdt gewoon niet op dat gevoel. Pff wat moet je ermee? Had dit niet jaren later kunnen gebeuren of helemaal niet, als je elkaar toch niet ontmoet dan waarom dit moeten meemaken? (Onbekend)

Antwoord 10
Antwoord 8 ja dat kun je met een soulmate ook hebben, is mijn ervaring ook. (Wieweet)