Q0837. Steeds meer tweelingzielen samen?

Onbekend

Ik lees en hoor vaak dat het in deze tijd de bedoeling is dat steeds meer tweelingzielen samenkomen. Ik weet niet of dat waar is, misschien praten veel mensen elkaar alleen maar na. Is er iemand die over dit onderwerp persoonlijk iets heeft doorgekregen? Wat heb je dan doorgekregen? Ben benieuwd.

Antwoord 1
Ik betwijfel het, ik heb in de loop van de afgelopen 4 jaar, sinds ik mijn tweelingziel heb leren kennen, al weer een aantal zog. tweelingzielen door de mand zien vallen, m.a.w. die waren helemaal geen twin van elkaar. We zitten nu met 7 miljard zielen op de wereld volgens de officiele telling, en logisch dat er dan meer tweelingzielen daarbij zitten. Gaat het niet verhoudingsgewijs? Tweelingzielen komen naar mijn mening altijd weer bij elkaar in hun incarnaties, mijn twin en ik zijn al zoveel levens (tijdelijk) samen geweest dat we nergens meer van opkijken. (Wieweet)