Q0835. Wat voelt de andere helft als je liefde stuurt?

Onbekend

Ik ben benieuwd wat de andere helft voelt als je liefde stuurt. Zit daar nog een verschil in als de ander het weer jouw andere helft te zijn? Wat voelt hij of zij als deze het niet weet? Ik stuur wel eens liefde maar ik ben zo benieuwd wat hij dan voelt. Liefs.

Antwoord 1
Ik begrijp je vraag niet,tweelingzielen sturen voortdurend liefde naar elkaar. Je voelt het als tweelingziel niet eens (meer), het is gewoon een staat van zijn. (Wieweet)

Antwoord 2
Ik begrijp jouw vraag heel goed! Inmiddels stuur ik al een jaar liefde naar mijn TZ die niet weet dat wij TZ-en zijn. Ik weet uberhaupt niet of hij in zijn bewustzijn wel eens aan me denkt. Het afgelopen jaar heb ik erg veel liefde naar hem gestuurd en ben ik (te)veel met mijn energie bij hem geweest. Wat ik kon opmaken uit zijn internet acties was dat hij op dat soort momenten bijzonder vrolijk was. Mijn vermoeden is; dat wanneer een TZ niks weet van de bijzondere band, wel een goed gevoel bij zich kan hebben maar geen flauw idee heeft dat dit ergens vandaan komt. Een enkele maal heb ik mogen voelen dat mijn TZ liefde naar mij zond, (onbewust?) tenminste ik denk dat hij dat deed, ik heb het nooit kunnen verifieren. Het gaf mij in ieder geval een heerlijk gevoel. Je voelt jezelf zo geliefd en mooi. Het was hetzelfde gevoel wat ik had toen wij nog fysiek in elkaars nabijheid waren. Verder voel ik geen warmte rond mijn hart, geen energiestromen (dat heb ik 1x wel ervaren, sindsdien nooit meer). Dus ja, wat voelt je TZ als hij zich niet bewust is van de band? Ik denk dat hij zich heel erg prima voelt en geen enkel gemis ervaart wat er dus ook voor zorgt dat hij niet na gaat denken…naar zijn gevoel gaat luisteren. Het is immers niet nodig? Hij voelt zich toch goed en compleet? Tot het moment daar is dat wij met onze eigen energie bij onszelf blijven, omdat we zo gegroeid en geheeld zijn dat het niet meer nodig is om zoveel aan onze TZ te denken, dan zal het gemis aan de andere kant gaan inzetten, en dan, als wij eindelijk dicht bij onszelf zijn, dan gaan wij hun liefde voelen…. denk ik… (Lilly)

Antwoord 3
Hoi Lilly, je theorie snijdt hout. Ik ben er ook druk mee bezig om mijn TZ helemaal los te laten, zo min mogelijk energie in hem te stoppen (en ja, ik weet dat ik door er hier over te schrijven en te lezen toch weer energie in steek…). Wat ik merk wanneer ik afstand neem is dat er plotseling weer heel veel tekens om me heen verschijnen. Gisteren kwamen er 3 auto’s achter elkaar langs met alledrie een verwijzing naam mijn twin en naar ons (TS en TF, wat twinsoul en Twinflame betekent) Alsof het me zeggen wil :vergeet niet dat jullie TZ zijn. Nou, dat vergeet ik echt niet, maar ik moet verder met mijn leven en wil me niet meer zo in beslag laten nemen door de hele dag aan hem te denken. Ik kwam tot niets meer, zo erg. Nu “mag” ik van mezelf voor het slapen gaan eventjes aan hem denken, liefde sturen en de rest van de dag moet ik het loslaten. Dit werkt voor mij, ik vind er rust in en kom weer toe aan mijn bezigheden. Soms voel ik hem zelfs, ik denk dat hij dan aan mij denkt. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik kan me heel goed vinden in het laatse antwoord (ant.3) Zelf krijg ik steeds nr borden te zien met TZ, TS, 47 enz..Liedjes, onverwachte uitspraken wat op me TZ slaat maar ook onze begin letters..blijf het heel bijzonder vinden maar ben er ook dankbaar voor 😉 (Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 4; ja, leuk is dat he? Ik zit echt met het probleem dat ik niet aan hem wil denken maar toch gaan mijn gedachten steeds weer zijn kant op. Grrr!! Ook krijg ik voortdurend tintelingen in mijn voet en been. En anders zie ik overal wel zijn naam, ik kom er gewoon niet onderuit. Maar hem zelf zie ik nooit zomaar onverwacht. Nog maar 1 keer gebeurd, jaren geleden toen ik nog niet wist dat hij mijn twin was. In die tijd noemde ik hem bij mezelf altijd “mijn droomman” omdat ik vaak over hem droomde en aan hem dacht. (Onbekend)