Q0826. Worden we niet aan het lijntje gehouden?

Onbekend

Lieve mensen, worden we niet aan het lijntje gehouden met zijn allen. Of voor de gek gehouden? Er zijn toch genoeg mannen die precies weten hoe ze op gevoel van vrouwen kunnen inspelen en wat we willen horen? Als het werkelijk zo is dan zouden ze toch voor ons gaan? Weten ze hoe ze op deze manier vele vrouwen kunnen binden door de macht te houden over de ander omdat ze dat weten? Ik dacht of ik wilde het ook zo graag maar ik twijfel aan hem. Hij doet er eigenlijk niets voor behalve mijn mail beantwoorden. Voor mijn gevoel ben ik de zoveelste uitdaging voor hem in een rij. Gelukkig heeft hij mij nog nooit gehad en ik denk alleen maar kon ik je maar even vasthouden. En hij denkt waarschijnlijk al aan de volgende … Bah ik weet het niet hoor bestaat het wel? Succes allemaal en wel doorleven, niet wachten…

Antwoord 1
Dat er genoeg mannen zijn die feilloos weten hoe ze een vrouw aan het lijntje moeten houden, lijdt geen enkele twijfel. Er is een hele goede manier om er achter te komen of hij écht voor je wil gaan en dat is door hem het gevoel te geven dat hij de touwtjes in handen heeft, terwijl JIJ degene bent die de regie voert. Hoe je dat doet? Door hem te laten merken dat je interesse hebt, maar hem nooit alles van jezelf te laten zien. Blijf een tikje mysterieus. Blijft hij nieuwsgierig naar je? Wil hij opnieuw met je uit? Grote kans dat zijn interesse oprecht is. En vooral: leid je eigen leven, geef hem niet het gevoel dat hij het allerbelangrijkste in je leven is, ook al is hij dat wel, want anders wordt jouw beschikbaarheid vanzelfsprekend voor hem. Maar dat is het niet, want jij bent de hoofdprijs en dat zal hij weten ook! Of het TZ principe echt bestaat? Geen idee. Het is een kwestie van geloven en ervaren denk ik. Net als het geloof in God. Niemand heeft het harde bewijs van Zijn bestaan, net zoals niemand keihard kan bewijzen dat het tweelingzielschap bestaat. De manier waarop wij het ervaren is per persoon verschillend. En dat maakt het zo persoonlijk en boeiend. (Onbekend)

Antwoord 2
Vervelend voor je dat je te dealen hebt met een slechte ervaring. TZ-connecties bestaan wel degelijk, als het je overkomt weet je het, maar je kunt het inderdaad achteraf ‘wegredeneren’, als je er onzeker over wordt. Niet alleen bepaalde mannen, ook bepaalde vrouwen weten precies hoe ze een ander aan het lijntje kunnen houden. Dat kan verschillende redenen hebben. Niet altijd is de persoon in kwestie egoïstisch enz., maar sommigen kunnen er niet in alle openheid mee omgaan, omdat het nogal dichtbij komt. Helaas. Ik hoop voor je dat de situatie zich ten goede keert en het duidelijker wordt of er in jouw geval sprake is van ‘misbruik van de situatie’ door die ander, of gewoon onhandigheid. Succes! (Onbekend)

Antwoord 3
Misschien niet elke dag maar vandaag ik sluit me bij je aan!! Ik herken dit gevoel heel goed! rot en pijnlijk. (Onbekend)

Antwoord 4
Je kunt niet door t leven gaan met t bekritiseren van de ander (egopunt); er is teveel waar jezelf aan moet werken. kun je de ander echt niet vertrouwen, slechte basis voor alle soorten liefde. (Onbekend)

Antwoord 5
Lieve mensen, ben ik de enige die van deze vraag een beetje een Viva-gevoel krijgt? En bedankt voor de tips antwoord 1! Zolang een man je aan het lijntje houdt, kan hij misschien wel je tz zijn, maar dan is hij duidelijk niet klaar voor een relatie. Ik denk: als je hem echt goed aanvoelt, weet je hoe het zit. Ik in ieder geval wel. Op deze site staan enkele verhalen van succesvolle tz-relaties. Zij zeggen volhouden, alles moet eruit, alle ego, oude emoties etc. Misschien jezelf juist helemaal blootgeven dus? (Onbekend)