Q0824. Twin mag kiezen…

Onbekend

Ik hoop dat mijn twin weer in mijn leven komt, maar zeker weten doe ik dat niet. Misschien dat het voorbestemd is dat we weer bij elkaar komen, maar hij heeft daar ook een vrije keuze in. Wat telt nou zwaarder, die keuzevrijheid of die voorbestemming?

Antwoord 1
Of ik je vraag goed begrijp weet ik niet, maar als ik hem lees, vraag ik me af of het iets uitmaakt dat het één meer weegt dan het ander. Voorbestemming is iets heel moois voor wie daar in gelooft, maar wat heb ik aan voorbestemming als de ander zich er (on)bewust tegen verzet? Want in dat geval komt datgene, waarvan ik dacht dat het voorbestemd was, niet uit. Dat leidt alleen maar tot teleurstelling. Daarbij is het de harde realiteit van het hier en nu waarmee we het moeten doen in dit leven. Daarom vind ik het belangrijk voor mijn leven om van het hier en nu te genieten. Ik weet nu dat mijn soulmate en ik niet samen kunnen zijn, maar het heeft me geleerd weer volledig aanwezig te zijn en van hele kleine dingen te genieten. Wees in het hier en nu, want het leven gaat aan je voorbij als je in het verleden blijft hangen of als je teveel met de toekomst bezig bent. Succes! (Onbekend)

Antwoord 2
Voorbestemming.(Wieweet)