Q0818. Werkt de wet van aantrekkingskracht ook als je je twin wilt zien?

Onbekend

Ik vraag me af of ik de wet van aantrekkingskracht (the secret) ook kan inzetten om mijn twin te zien of tegen te komen in het dagelijks leven. En hoe pak ik dat dan aan? We wonen wel in dezelfde stad, en we zien elkaar af en toe op afspraak maar eigenlijk nooit spontaan, toevallig zonder dat daar andere mensen bij zijn. Het lijkt me zo fijn om eens met zijn tweeen te zijn.

Antwoord 1
Op korte termijn: misschien.Op lange termijn (waar het uiteindelijk om gaat): NEEN. Dit lijkt op manipulatie. Ik zou me er niet aan wagen, het is dan alsof je een soort formule op je twin toepast. Niet doen! Het ontwikkelt zich toch wel, achter de schermen van het universum. Het universum dat voor ons zorgt en dat we niet vertrouwen. (Wieweet)

Antwoord 2
Oke Wieweet, dan zal ik dat niet doen. Je hebt wel gelijk dat het op manipulatie lijkt. Maar de ander heeft toch ook een vrije wil of niet? Hoe is dan eigenlijk te verklaren dat als ik juist niet aan hem wil denken, en hem uit mijn hoofd ban, ik allemaal tekens krijg opeens? En ja, dat universum dat we niet vertrouwen….ik begin er anders toch steeds meer vertrouwen in te krijgen. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja dat is zeker waar de mens heeft een vrije wil (gekregen). Ik vraag mij af hoe ver die vrije wil van toepassing is op tweelingzielen. Want tweelingzielen komen alleen samen voor het vervullen van een opdracht die bij hen past en een thema dat bij hen past. Kennelijk lukt het jullie niet om eens een keer met zijn tweeen te zijn. Maar wel op afspraak zien jullie elkaar af en toe. Is dat niet te combineren dan? Met zijn twee op afspraak? Die tekens op je pad, wanneer je je voor hem afsluit, dat zijn morfische velden volgens mij. Google er maar eens op. Al voordat je je tweelingziel (of een ander belangrijk persoon) voor de eerste keer ontmoette waren die velden reeds aangemaakt of gevormd denk ik. Ik verbaas me over de sterkte van die velden, iedere keer weer.(Wieweet)

Antwoord 4
Aan antwoord 3; ja, op afspraak elkaar zien hebben we al wel gedaan en dat is leuk. Maar waar ik op doel is elkaar tegenkomen, wanneer je dit volgens the law of attraction het universum hebt ingeslingerd. Maar je hebt gelijk; hij heeft ook een vrije wil. Gisteren elkaar ook even gezien en gesproken en hup, het was weer raak, we zeiden weer precies hetzelfde op hetzelfde moment. Moesten er beiden om lachen. Morfische velden, ja daar heb ik me in verdiept. Maar houdt dat dan in dat we elkaar zien of ontmoet hebben doordat we beiden die wens de ether in gestuurd hebben destijds (en onbewust) of hoe moet ik dat zien? (Onbekend)

Antwoord 5
Ja het kan inderdaad, en dit komt vaak voor bij tweelingzielen, dat jullie al als schaduwen langs elkaar heengelopen hebben voordat de werkelijke bewuste ontmoeting plaatsvond. Bij ons was dat 14 oktober 2007 en de bewuste ontmoeting was 28 maart 2008 en de buitenzintuiglijke waarneming dat we tweelingziel waren op 15 juli 2008. Dus er zaten resp. 163 en 110 dagen tussen. Zo zit ik altijd te puzzelen en probeer patronen of ritmes te ontdekken. De aanleiding voor het eerste “schaduw”gebeuren was een onwil van kindlief om een boek te lezen voor literatuur en mijn aansporing om dat boek/verhaal in de plaats van handeling samen te gaan volgen met eigen ogen te zien waar het zich had afgespeeld, zodat het verhaal beter te onthouden was voor het proefwerk Nederlands. Die context (literatuur-zoon-boek-plaats) was het morfische veld dat aangemaakt was om mijn twin onbewust voor het eerst tegen te komen op 14-10-2007,dat begon al in september 2007 toen de literatuurlijst moest worden ingediend. Had ik geen zoon gehad, dan was er denk ik een ander morfisch veld aangemaakt, bijvoorbeeld uit de krant een tentoonstelling,open dag, laatste mooie weekend van het jaar,noem maar op. (Wieweet)

Antwoord 6
Dank voor je uitleg WieWeet, dan had ik in de juiste richting zitten denken. Wat bijzonder, je verhaal over hoe je je tz hebt ontmoet. Ik geloof ook zeker dat als je geen zoon gehad had, er dan een ander morfisch veld was aangemaakt, het universum is niet voor een gat te vangen! Ik ontmoette mijn tz voor het eerst toen ik ook mijn partner leerde kennen, maar ik wist toen nog lang niet dat het mijn TZ was. Wel was er van meet af aan een bijzondere en goede band tussen ons. (Onbekend)