Q0817. Strijd en elkaar niet kunnen “bereiken” in relatie?

Onbekend

Zijn er mensen die een relatie met hun tweelingziel hebben die ondanks een heel erg sterk van bij elkaar horen zeer moeizaam gaat met veel over en weer onbegrip en strijd? Welke problemen/ issues spelen er bij jullie?

Antwoord 1
Ja, ik herken dat wel. Ook hier is er een voor derden onzichtbare strijd gaande, maar ik voel het heel duidelijk. Mijn twin wordt de grond onder zijn voeten vaak te heet en dan rent hij letterlijk weg. Of hij maakt snedige opmerkingen, of hij negeert me. En zelf doe ik soms ook niet al te lief. Ik houd hem soms bewust op afstand door niet teveel tegen hem te zeggen, niet dicht bij hem te gaan staan en zelf geen contact te zoeken. Dus we hebben beiden schuld aan de strijd. Het is angst, en een gevoel van onvermogen dat hieraan ten grondslag ligt. Er zijn ook momenten dat alles heel vloeiend gaat tussen ons, maar die zijn meer uitzondering dan regel nog. (Onbekend)