Q0814. Afstoten…

Lilly

Iemand tips hoe je in je eigen positieve kracht blijft en dicht bij jezelf als je TZ bezig is met afstoten?

Antwoord 1
Zorg dat je er licht en lucht inhoudt. Erover praten, desnoods met de hond of de kat, dan geef je er lucht aan. Ook jezelf goed verzorgen en regelmaat houden, dan blijf je ook gecentered. Niet meedoen, dat kost energie en die heb je hard nodig in dit tweelingzielproces. Ga gewoon om 20.00 naar bed als je lekker 1 wilt zijn met je twin. Daar knap je zo van op en het kost niets. Hij trekt dan vanzelf weer aan. (Wieweet)

Antwoord 2
Als je TZ bezig is met afstoten, roept dat (misschien onbewust) waarschijnlijk de angst bij je op dat jullie uit elkaar worden gedreven en het niet meer goed komt. Weet dan dat de kans veel groter is dat het afstoten maar tijdelijk is. En weet dat het afstoten waarschijnlijk niet persoonlijk bedoeld is, maar dat je TZ op dat moment gewoon niet goed met de situatie kan omgaan. Maak het dus niet moeilijker en groter dan het is. Makkelijk gezegd, maar er zit een kern van waarheid in. Vertrouw, ook al heb je het overzicht en de afloop niet in beeld. Ga niet tornen aan de basis. (Onbekend)

Antwoord 3
Hoe weet je dat hij je aan het afstoten is? Hebben jullie contact of voel je dat gewoon aan? Mijn advies is om jezelf meer af te sluiten, zodra hij in je hoofd komt, hem wegsturen. Dat geeft meer rust en op den duur is het afstoten dan afgelopen. Juist energie in hem steken en bijvoorbeeld proberen dingen over hem te weten te komen zorgen ervoor dat de ander dit voelt en je gaat afstoten. Ik merk het ook bij mijn twin. Zodra ik hem met rust laat, en zo min mogelijk met hem bezig ben, komt hij juist naar me toe. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik sluit me bij voorgaande antwoorden helemaal aan. Dit zijn DE manieren om ermee om te gaan. Zelf ga ik ook wel eens vroeg naar bed (zeker nu in de herfst) om even dichterbij mijn tz te zijn. Ik voel hem soms om me heen op momenten dat ik rustig ben. (Onbekend)

Antwoord 5
Misschien een raar voorbeeld, maar vandaag moest ik een pakje afleveren in een creche. Zie ik daar een paar dreumesen van anderhalf die tollend op hun beentjes in de box staan, kraaiend van plezier. Ik dacht ineens: Zouden die zich nou 1 keer zorgen maken over een goede of foute afloop? Ben je gek, helemaal niet, al zijn ze de hele dag van huis, ze vertrouwen ALTIJD dat pa of ma weer komt. Zo is het ook met je twin. (Wieweet)

Antwoord 6
WieWeet, jij geeft altijd zulke prachtige reacties waar je iets mee kunt!! Deze ook weer. Ik zal hem onthouden. Het draait allemaal om een oervertrouwen in de goede gang van zaken. En als je daar werkelijk, vanuit je hart op vertrouwt dan trek je dat ook aan denk ik. (Onbekend)